Χαμός στην εκπομπή “Super Κατερίνα” με τον δικηγόρο του 35χρονου – Τον έκοψε η Κατερίνα Καινούργιου [βίντεο]

Χαμός στην εκπομπή “Super Κατερίνα” με τον δικηγόρο του 35χρονου – Τον έκοψε η Κατερίνα Καινούργιου [βίντεο]
Advertisement

Χαμός με την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, σήμερα, Τρίτη, όταν βγήκε στον αέρα ο δικηγόρος του 35χρονου που κατηγορεί η Ιωάννα Τούνη ότι διέρρευσε το βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξέσπασε, μέσω της εκπομπής, αναφορικά με το θέμα της συντρόφου του, Ιωάννας Τούνη και λίγο αργότερα, όταν ο δικηγόρος του 35χρονου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή επικράτησε πανικός.

Advertisement

Η Κατερίνα Καινούργιου στο πλευρό του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ο δικηγόρος πριν ξεκινήσει η συζήτηση, ζήτησε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να πάρει πίσω μια φράση που είπε στον αέρα και τότε ξεκίνησε ο χαμός.

Τόσο ο δικηγόρος όσο και η παρουσιάστρια ανέβασαν τους τόνους και στο τέλος μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου διέκοψε έξαλλη την τηλεφωνική σύνδεση, ξεσπώντας άγρια.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου

Όπως υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενη στην ψυχολογία του Δμήτρη Αλεξάνδρου για τη διαρροή του βίντεο με την Ιωάννα Τούνη «για ένα λεπτό, μπαίνετε στη θέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου; Κλαίει όλη τη νύχτα, έρχεται εδώ κλαμένος.

Advertisement

Δεν πήρε καμία θέση, εγώ τον ρώτησα σε προσωπικό επίπεδο. Σας παρακαλώ, τι είναι αυτά που λέτε; Γεια σας, γεια σας, τέλος, τέλος. Θέμη κλείστον! Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πάμε σε διαφημίσεις, σας παρακαλώ, έχω στενοχωρηθεί εγώ…».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: