Δήμητρα Κατσαφάδου: Πήγε στον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και άρχισε να τραγουδάει το «Τράβα μπρος»

Δήμητρα Κατσαφάδου: Πήγε στον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και άρχισε να τραγουδάει το «Τράβα μπρος»
Advertisement

Προκληκτική θεωρήθηκε από κάποιους η ανάρτηση που έκανε η Δήμητρα Κατσαφάδου στο Instagram πάνω από τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Η κ. Κατσαφάδου είναι μια από τις πιο αγαπημένες και εκκεντρικές παρουσίες της ελληνικής showbiz, με το κάθε της βήμα να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από όσους την παρακολουθούν.

Advertisement

Η ίδια είναι ενεργός χρήστης των social media και συνεχώς αναρτά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της για να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της ακόλουθους για το που βρίσκεται και τι κάνει.

Αυτή τη φορά, η χημικός και επιχειρηματίας, βρέθηκε, το μεσημέρι της Τρίτης 18/01, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και επισκέφθηκε τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, αφιερώνοντάς της ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της, το «Τράβα Μπρος».

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έχει αδυναμία στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως συχνά ηχογραφεί τον εαυτό της ως Αλίκη, με τον Νίκο Κοκλώνη να παριστάνει τον Παπαμηχαήλ.

Advertisement

Οι αναρτήσεις της Δήμητρας Κατσαφάδου

«Πηγαίνω στο αληθινό αστέρι για να πάρω την ευχή της. Σε ευχαριστούμε για την κληρονομιά που μας άφησες», έγραψε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: