Ανησυχία για τον Τριανταφυλλόπουλο: Εξαφανίστηκε ο λογαριασμός του στο twitter μετά την συνέντευξη με την Γεωργία

Ανησυχία για τον Τριανταφυλλόπουλο: Εξαφανίστηκε ο λογαριασμός του στο twitter μετά την συνέντευξη με την Γεωργία
Advertisement

Εκτός Twitter είναι τις τελευταίες ώρες ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μετά το βίντεο που ανέβασε με την 24χρονη Γεωργία, η οποία έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπό της.

Μερικά 24ωρα μετά την πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε η Γεωργία στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο μιλώντας για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη, ο λογαριασμός του δημοσιογράφου από το Twitter έχει απενεργοποιηθεί με τον ίδιο να μην έχει προβεί σε κάποια σχετική ενημέρωση.

Advertisement

Υπενθυμίζουμε πως η 24χρονη στην πρώτη της συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν είχα κανένα έλεγχο όταν ξύπνησα, η μνήμη μου σταμάτησε τη στιγμή που έκλεισα το δωμάτιο, το πλήρωσα και πήγαινα σ’ αυτό» ανέφερε η καταγγέλλουσα και συμπλήρωσε:

«Έτσι όπως σηκώθηκα, είδα κάτω το εσώρουχό μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω δηλαδή το ότι έβλεπα κάτι που δεν θυμάμαι να το έβγαλα. […]

«Ήμουν αδιάθετη και δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μου τι συνέβη. Καθώς γύρισα στο δωμάτιο, είδα ανδρικά ρούχα, κάλτσες, μια βαλίτσα, κάτι χάπια.

Δεν υπήρχε κανένας λόγος να είμαι σε μια σουίτα, γιατί δεν το επέλεξα. Κανένας άλλος δεν ήταν στο δωμάτιο, τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» πρόσθεσε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: