Η ζωή σου δε θα είναι ποτέ βαρετή, αν επιλέξεις έναν από αυτούς τους 3 άντρες του ζωδιακού

Η ζωή σου δε θα είναι ποτέ βαρετή, αν επιλέξεις έναν από αυτούς τους 3 άντρες του ζωδιακού
Advertisement

Οι 3 άντρες του ζωδιακού, που θα σου αναλύσουμε παρακάτω, βαριούνται αφάνταστα τη ρουτίνα και δεν μπορούν να ζήσουν, αν δεν πάρουν την καθημερινή δόση τους από αδρεναλίνη! Αν σου αρέσουν κι εσένα εξορμήσεις και εξερευνήσεις, θα νιώθουν οι ευτυχέστεροι στον κόσμο, που θα μοιραστούν μαζί σου την περιπέτεια!

Αν, λοιπόν, ψάχνεις για κάποιον/α που θα σε εκπλήσσει διαρκώς και θα τον/την θαυμάζεις, μάλλον πρέπει να τα φτιάξεις, με έναν από αυτούς!

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Όταν μιλάμε για παρορμητισμό, ο Κριός έχει τα ηνία. Γεμάτοι αυτοπεποίθηση και γενναιότητα, όσοι γεννήθηκαν σε αυτό το πύρινο ζώδιο μονίμως βρίσκονται σε εγρήγορση, ειδικά όταν είναι ερωτευμένοι!

Οι Κριοί είναι ανταγωνιστικοί, οπότε, ακόμα κι αν ο μόνος που έχουν να ανταγωνιστούν είναι ο εαυτός τους, θα βάλουν τα δυνατά τους για να κάνουν το κάθε ραντεβού με τον/την αγαπημένο/η τους καλύτερο και πιο συναρπαστικό από το προηγούμενο.

Αυτό το ζώδιο είναι επίσης εξαιρετικά γενναιόδωρο και δεν θα διστάσει «να σε κεράσει» για να κάνετε μαζί skydiving, rafting ή Snowmobiling. Για τον Κριό οι αυτές οι διασκεδαστικές εμπειρίες μαζί σου είναι ανεκτίμητες.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι μπορεί να είναι κάπως αναποφάσιστοι επειδή σκέπτονται πολύ, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο μαζί τους: τους αρέσει να περνάνε καλά. Όπως ο Κριός, έτσι και οι Δίδυμοι είναι ορμητικοί. Και επειδή ζουν πάντα τη στιγμή, η δράση τους βασίζεται μάλλον στην φαντασία τους παρά σε πλάνα και προγράμματα.

Άλλωστε, δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ τι να περιμένεις από έναν Δίδυμο. Μπορεί π.χ. να πιστεύεις αφελώς ότι θα βγείτε το βράδυ και θα πάτε στον κινηματογράφο. Ξανασκέψου το, όμως.

Το πιο πιθανό είναι να καταλήξετε σε ένα κλαμπ ή σε μια πτήση για τη Ρόδο ή τη… Ρώμη πριν τελειώσει η νύχτα αυτή. Το προσαρμοστικό ζώδιο των Διδύμων διαθέτει ευελιξία και αγαπάει την ποικιλία. Οπότε είναι σίγουρο ότι, στην μακριά κούρσα της ζωής, θα έχουν μαζί και τον/την σύντροφό τους.

Advertisement

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι οι τυχοδιώκτες του ζωδιακού, οπότε είναι αναμενόμενο να επιδίδονται σε περιπέτειες, πόσο μάλλον αν έχουν παρέα το ταίρι τους. Αυτό το ζώδιο, απλώς δεν μπορεί να εξημερωθεί και όλη αυτή η ατέλειωτη ενέργειά του συνήθως οδηγεί σε βιαστικές, αυτοσχέδιες αποφάσεις και εξορμήσεις της τελευταίας στιγμής.

Αν και δεν επιθυμούν συνήθως τη δέσμευση που φέρνει μια σχέση, είναι κάτι παραπάνω από ευτυχείς να νιώθουν τη συντροφικότητα με ένα άτομο που είναι εξίσου ζωηρό και χαρούμενο όσο οι ίδιοι.

Όσοι ανήκουν σ’ αυτό το  χαμογελαστό, τυχερό ζώδιο ζουν και αναπνέουν για μεγάλες εξορμήσεις στην ύπαιθρο αλλά και σε ανεξερεύνητες περιοχές. Αν σου αρέσει η ιδέα ενός ταξιδιού με αυτοκίνητο, χωρίς χάρτη, τότε πιθανότατα θα πρέπει να τα φτιάξεις με έναν Τοξότη!

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: