Αστρονομικό ποσό: Τόσα πήρε η Κάτια Ταραμπάνκο για να μπει στο Survivor, χρήματα που ζαλίζουν

Αστρονομικό ποσό: Τόσα πήρε η Κάτια Ταραμπάνκο για να μπει στο Survivor, χρήματα που ζαλίζουν
Advertisement

Τρεις νέοι παίκτες εισέβαλαν το βράδυ του Σαββάτου (22/01) στο Survivor 5 στον ΣΚΑΙ, ενώ εκκρεμεί ακόμη η συμμετοχή της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Συγκεκριμένα, στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μπήκαν οι: Άρης Σοϊλέδης, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, Ανδρέας Ματθαιακάκης.

Advertisement

Η εκπομπή «Open Weekend», η οποία την προηγούμενη βδομάδα είχε αποκαλύψει τα χρηματικά ποσά που λαμβάνουν οι Διάσημοι για τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης, παρουσίασε χθες τα χρήματα που θα πάρει ο γνωστός ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης, τα οποία είναι 8.000 ευρώ.

Μάλιστα, η εκπομπή ανέφερε πως σε λίγο καιρό  θα μπει στο ριάλιτι και ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου, ο οποίος θα παίρνει 6.000 ευρώ.

Το μεγαλύτερο, όμως, ποσό ανήκει στην Κάτια Ταραμπάνκο, με το νούμερο να είναι εξωπραγματικό, καθώς θα παίρνει 10.000 ευρώ την εβδομάδα.

Όσον αφορά τη συμμετοχή της Κάτιας Ταραμπάνκο, την οποία οι πληροφορίες ήθελαν να εμφανίζεται στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor 5, υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Advertisement

Μιλώντας στην εκπομπή “Super Katerina”, η μητέρα της διέψευσε πως το γνωστό μοντέλο έχει φύγει για Άγιο Δομίνικο.

«Δεν ξέρω κάτι τέτοιο ακόμα. Ξέρω ότι δεν ισχύει ότι θα μπει το Σάββατο και εμείς θα τη δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας. Τής έχει γίνει πρόταση και περιμένει. Να σας πω την αλήθεια δεν θέλω να μπει ξανά.

Για μένα ήταν πάρα πολύ ταλαιπωρία που την έβλεπα να πεινάει και να υποφέρει, ανησυχούσα σαν μαμά. Ανησυχώ μην πάθει ξανά κάτι με την υγεία της. Δεν έχει πετάξει ακόμα για τον Άγιο Δομίνικο, μάλιστα την περίμενα να έρθει εδώ σήμερα»,  δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα της Ναταλία.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: