Νικολέττα Ράλλη: «Μου στέλνουν πάλι τις προσωπικές μου φωτογραφίες, έδωσαν λινκ σε τσατ ραδιοφωνικής εκπομπής»

Νικολέττα Ράλλη: «Μου στέλνουν πάλι τις προσωπικές μου φωτογραφίες, έδωσαν λινκ σε τσατ ραδιοφωνικής εκπομπής»
Advertisement

Μετά την αναφορά της Νικολέτtας Ράλλη στις προσωπικές φωτογραφίες της που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, πολλοί χρήστες άρχισαν να της τις στέλνουν σε μηνύματα.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στην εκπομπή Super Κατερίνα, δεν περίμενε ότι 6 χρόνια μετά θα υπήρχαν άνθρωποι που θα ασχολούνται με τις φωτογραφίες της. Ωστόσο, έκανε λάθος.

Παρόλα αυτά, όπως εξηγεί, δεν είναι κάτι που την επηρεάζει πλέον ψυχικά. «Το είχε δει όλη η Ελλάδα τότε, είχε γίνει θέμα αλλά τότε δεν ήταν τόσο γνωστή η παραβίαση προσωπικών δεδομένων και φωτογραφίών.

Advertisement

Δεν είναι κάτι που το είχα κρύψει τότε, αλλά άλλο είναι να συζητάς κάτι όταν γίνεται και άλλο μετά από έξι χρόνια. Είναι πολλά τα χρόνια. Δεν είναι κάτι που με ταράζει καθόλου», δήλωσε.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η αναφορά της στο θέμα, το έφερε ξανά στην επιφάνεια. «Χθες που βγήκα και το είπα αυτό, άρχισαν πάλι να μου στέλνουν μηνύματα αγόρια. Άρχισαν να μου στέλνουν πάλι τις ίδιες φωτογραφίες και κάποιες άλλες που δεν είμαι καν εγώ.

Αντί να φοβηθούνε με όλα αυτά που γίνονται. Δηλαδή, όταν βλέπεις προφίλ αληθινά και κάποια που είναι και με τη γυναίκα τους στη φωτογραφία προφίλ, δεν μπορώ να καταλάβω, δεν φοβούνται;», είπε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: