Σηκώθηκε κι έφυγε στον αέρα εκπομπής η Νόνη Δούνια: «Ήταν ανάρμοστο και προκλητικό το σχόλιο»

Σηκώθηκε κι έφυγε στον αέρα εκπομπής η Νόνη Δούνια: «Ήταν ανάρμοστο και προκλητικό το σχόλιο»
Advertisement

H Νόνη Δούνια παραχώρησε συνέντευξη στο Mega, όπου και αναφέρθηκε στα παιδιά της και σε ένα περιστατικό που έγινε στο παρελθόν και την ανάγκασε να αποχωρήσει από εκπομπή.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου και αναφέρθηκε στον ρατσισμό που έχει υποστεί. Χαρακτηριστικά η ίδια δήλωσε:

Advertisement

«Εννοείται ότι έχω δεχθεί και λόγω του φύλου μου, αλλά και λόγω της προηγούμενης δουλειάς μου. Έχω αδικηθεί, μου έχουν μιλήσει άσχημα. Ήμασταν 18 ώρες με έναν σκηνοθέτη και με αποκαλούσε “το μοντέλο”.

Έχω φύγει από δουλειά, αλλά έχω φύγει και από ζωντανή εκπομπή γιατί ο καλεσμένος έκανε ένα σχόλιο προκλητικό.

Ήμασταν πολλές κοπέλες στη μόδα μιας πρωινής εκπομπής και ο καλεσμένος έκανε ένα ανάρμοστο σχόλιο και ζωντανά σηκώθηκα κι έφυγα».

Η Νόνη Δούνια μιλώντας για την οικογένειά της, ανέφερε: «Έγινα πολύ συνειδητοποιημένα μητέρα. Δεν υπάρχει το μητρικό φίλτρο, συμβαίνει όταν γνωρίσεις τον κατάλληλο άνθρωπο.

Advertisement

Την πρώτη μέρα που γνώρισα τον άντρα μου, στα 31 μου, κατάλαβα ότι θέλω να κάνω οικογένεια μαζί του.

Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν σε άλλες σχέσεις, βρεθήκαμε ελεύθεροι μετά από μήνες και από τότε είμαστε μαζί. Είμαστε ακόμα ερωτευμένοι και γι’ αυτό είμαστε μαζί ακόμα. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση, σεβασμός, θαυμασμός και επικοινωνία».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: