Τα ζώδια που θα έχουν μια πολύ καλή εβδομάδα και εκείνα που δεν θα περάσουν όμορφα

Τα ζώδια που θα έχουν μια πολύ καλή εβδομάδα και εκείνα που δεν θα περάσουν όμορφα
Advertisement

Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε με τον καιρό να μας δείχνει το «σκληρό» του πρόσωπο. Ο χιονιάς επισκέπτεται όλη τη χώρα, με τις χιονισμένες εικόνες να παραπέμπουν σε παραμύθια και χώρες του εξωτερικού. Ποιοι, όμως, θα ζήσουν άσπρες μέρες αυτή την εβδομάδα και ποιοι όχι;

Διαβάστε παρακάτω τα ζώδια που θα σταθούν τυχερά την νέα εβδομάδα και εκείνα που θα δυσκολευτούν να τα βγάλουν πέρα και εδώ τις προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ξεχωριστα.

Advertisement

Τα ζώδια που θα περάσουν καλά

Κριός

Μιας και η κατάσταση στην ερωτική σας ζωή είναι ήρεμη και καλή, ήρθε η ώρα να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά και τους στόχους σας.

Αυτή η εβδομάδα είναι η ευκαιρία σας για να λάμψετε και να βοηθήσετε και τους άλλους. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και να θυμάστε πως η ομαδική δουλειά αποδίδει καλύτερα, ενώ μας κάνει να νιώθουμε και πολύ όμορφα.

Σκορπιός

Ό,τι σκέφτεστε μπορεί εύκολα να γίνει πραγματικότητα αυτές τις ημέρες. Μην διστάσετε να εκφράσετε τις ιδέες σας στη δουλειά, καθώς εύκολα εισακούονται.

Advertisement

Οι γύρω σας σάς στηρίζουν, ενώ θα δείτε πως μπορείτε να τα καταφέρετε και σε ρόλους με μεγαλύτερη ευθύνη. Η καλή σας πρόθεση αναγνωρίζεται και τα αποτελέσματα το δείχνουν.

Αιγόκερως

Νιώθετε ξανά δυναμικοί και αποτελεσματικοί. Βρίσκεστε τον εαυτό σας, καθώς αναλαμβάνετε ευθύνες και τις φέρνετε εις πέρας.

Οι γύρω σας αντιλαμβάνονται όσα λέτε, η επικοινωνία βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και εσείς βρίσκετε την ευκαιρία για ανανέωση. Εκείνο το ραντεβού στο κομμωτήριο που σκεφτόσασταν καιρό; Οργανώστε το!

Advertisement

Τα ζώδια που θα έχουν μια δύσκολη εβδομάδα

Παρθένος

Περάσατε υπέροχα την περασμένη εβδομάδα και το ίδιο και το σαββατοκύριακο. Ωστόσο, ως κλασικές Παρθένοι, οι αρνητικές σκέψεις σας κατακλύζουν, ενώ οι προσδοκίες σας γκρεμίζονται.

Περιμένετε τα όμορφα των προηγούμενων ημερών να επαναληφθούν, αλλά αυτό δεν γίνεται και απογοητεύεστε.

Θέλετε διαρκώς την προσοχή των άλλων, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Κάθε μέρα δεν είναι γιορτή με κέντρο εσάς και αυτό πρέπει να το αποδεχτείτε. Χαλαρώστε και λίγο.

Advertisement

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα περιμένετε μόνο μπερδεμένες απαντήσεις ή και καθόλου. Ναι, μπορεί όλοι οι άλλοι να βρίσκουν λύσεις στα διλήμματά τους, εσεις όμως όχι.

Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε διαρκώς και να μην παίρνετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει. Τα σενάρια που φτιάχνετε στο μυαλό σας μόνο κακό σας κάνουν. Πάρτε τον χρόνο σας για να ηρεμήσετε και να βρείτε την ισορροπία που ψάχνετε.

Ιχθύς

Κάτι αντίστοιχο με την Παρθένο παθαίνετε και εσείς. Συγκρίνετε τα περασμένα με τα τωρινά. Πόσο ωραία περάσετε την προηγούμενη εβδομάδα και πόσο δύσκολη φαίνεται αυτή.

Advertisement

Πόσο όμορφες φαίνονται όλες στο Instagram και γιατί δεν μπορείτε και εσείς να φαίνεσθε έτσι. Πόσο ερωτευμένοι μοιάζουν όλοι στις ταινίες και γιατί δεν βρίσκετε και εσείς την αληθινή αγάπη.

Οι αντιδράσεις υπερβολικές και προέρχονται μόνο από το μυαλό σας. Εσείς αποφασίσατε πως δεν είστε τέλειες ή επαρκείς. Σταματήστε τη γκρίνια, λοιπόν, και αναλάβετε δράση.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: