«Που βρίσκεις τα λεφτά;»: Η αφοπλιστική απάντηση του Νίκου Κοκλώνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Που βρίσκεις τα λεφτά;»: Η αφοπλιστική απάντηση του Νίκου Κοκλώνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Advertisement

O Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε φυσικά στις μεγάλες παραγωγές που έχει κάνει στην τηλεόραση.

Η πολυαναμένομενη ερώτηση, που θα έκανε κάποιος στον Νίκο Κοκλώνη είναι «που βρίσκει τα λεφτά», με τον Αρναούτογλου να τον ερωτά και τον Νίκο Κοκλώνη να δίνει μια αφοπλιστική απάντηση.

Advertisement

Ο ίδιος απάντησε: «ίσως η πιο στοχευμένη ερώτηση που μου έχουν κάνει ποτέ. Δεν παίρνουν πολλά οι παραγωγές μου, παίρνουν αυτά που πρέπει να πάρουν. Κάνω παραγωγές για τα κανάλια, άρα τα κανάλια πληρώνουν.

Πληρώνομαι και εγώ, αλλά την αμοιβή μου τη βάζω στην παραγωγή και πολλές φορές επενδύω παραπάνω. Τα “deal” τα κλείνει ο Κοκλώνης. Είμαι περήφανος που τα έχω καταφέρει».

«Δεν μπορώ να βλέπω παραγωγές που σκίζουν και είναι από μη Έλληνες παραγωγούς. Με πειράζει που βλέπω μια παραγωγή στην prime time που έχει 60 τεχνικούς από άλλες χώρες και οι δικοί μας δεν έχουν δουλειά.

Advertisement

Έχω 670 άτομα στην παραγωγή Έλληνες. Να μην παρεξηγηθεί αυτό. Οι θέσεις εργασίες καλύπτονται από άτομα που μένουν στην Ελλάδα μόνιμα» κατέληξε.

Ερωτηθείς ο Νίκος Κοκλώνης για τους «δήθεν σταρ» και τις λυκοφιλίες στον χώρο της showbiz, απάντησε: «σιχαίνομαι τους δήθεν σταρ, εγώ πιστεύω πως είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν πιστεύω ότι στην Ελλάδα έχουμε celebrities, ο κόσμος έξω που παλεύει είναι celebrities.

Σήμερα έχω εγώ λεφτά, αύριο η κυρία απέναντι, οι ρόλοι αλλάζουν. Υπήρχαν άνθρωποι που συμπαθούσα πολύ και μιλούσαν άσχημα για εμένα γι΄αυτό δεν μου αρέσει καθόλου η showbiz».

Advertisement

Τέλος, ο παρουσιαστής και παραγωγός μίλησε για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Πήγαμε ταξίδι με τον Τρύφωνα Σαμαρά, δεν ένιωθα καλά κι έκανα εξετάσεις. Μου λέει ο γιατρός καλά σε βλέπω αλλά τσεκάραμε κάτι δείκτες κι ήταν χάλια.

Δεν ήξερα αν θα τα βγάλω πέρα. Εκεί κατάλαβα ότι ήρθαμε εδώ για κάποια μαθήματα και για αναμνήσεις. Μόνο ο Τρύφωνας το ήξερε».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: