Καίτη Φίνου: Πασίγνωστος ηθοποιός που έχουν καταγγείλει με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε

Καίτη Φίνου: Πασίγνωστος ηθοποιός που έχουν καταγγείλει με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε
Advertisement

Με φόντο το ελληνικό κίνημα metoo, η ηθοποιός Καίτη Φίνου κατήγγειλε σήμερα πως πασίγνωστος ηθοποιός που βαρύνεται και από άλλες καταγγελίες, την είχε καλέσει κατά το παρελθόν στο τηλέφωνο ενώ ο ίδιος αυτοϊκανοποιείτο.

Καλεσμένη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η ηθοποιός αναφέρθηκε σε τηλεφώνημα που δέχθηκε από ηθοποιό, που έχει καταγγελθεί στο πλαίσιο του #MeToo.

Advertisement

«Μου έγινε τηλεφώνημα από γνωστό ηθοποιό. Βογκούσε κι εγώ νόμιζα ότι είχε χτυπήσει. Εκείνη την ώρα έπαιζα μπιρίμπα με τρεις φίλες. Η μία ήταν η συνάδελφος, η Άντα Πατρέλη, η άλλη η Μαίρη Λαμπίρη, επίσης συνάδελφος και μια γνωστή μας. Βλέπω το όνομα στο τηλέφωνο και αναρωτιέμαι τι θέλει. Είχα να μιλήσω καιρό μαζί του» ανέφερε η Καίτη Φίνου.

«Άρχισε να βογκάει κι εγώ νόμιζα ότι χτύπησε. Φοβάμαι μην πω το όνομα, γι’ αυτό κάνω έτσι… ‘Πες το όνομα μου, έλεγε. Αυτοϊκανοποιούνταν. Άκουσα και το τέλος, που το είπε καθαρά.

Όταν έκλεισε το τηλέφωνο, κοίταξα τα κορίτσια και έκανα μπλιαχ… Είναι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Ήμουν 46 – 47 ετών. Τότε γέλασα. Ξέρω, φαντάζομαι, υποψιάζομαι πώς θα νιώθουν τα νέα κορίτσια», πρόσθεσε.

Advertisement

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Καίτη Φίνου μίλησε για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε στα 16 της χρόνια. Όπως είπε, περιέγραψε πως ένας άνδρας γνωστού της την είχε απειλήσει μέσα στο αυτοκίνητό του με μαχαίρι.

«Προσπάθησα να φύγω (…) μου έκλεισε την πόρτα. Έβαλα τα κλάματα. Δεν μπόρεσε να μου βγάλει το παντελόνι. Έκανε αυτός ό,τι έκανε, τον δάγκωσα στον λαιμό. Αυτό που θυμάμαι έντονα είναι τα μάτια του πώς γυάλιζαν την ώρα της πράξης που έκανε αυτός.

Από εκεί και πέρα η ζωή μου πήρε έναν άλλο δρόμο. Αυτό το κατάλαβα στα 40 μου όταν άρχισα να κάνω ψυχοθεραπεία».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: