Γοητευτικός 50ρης στη ζωή της Άντζελα Γκερέκου, ο άντρας μυστήριο που τη διεκδικεί μετά τον Βοσκόπουλο

Γοητευτικός 50ρης στη ζωή της Άντζελα Γκερέκου, ο άντρας μυστήριο που τη διεκδικεί μετά τον Βοσκόπουλο
Advertisement

Η Άντζελα Γκερέκου δεν έχει ξεπεράσει τον θάνατο του συζύγου της, Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από έξι μήνες.

Εκτός από τον χρόνο που αφιερώνει στη μοναχοκόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, δεν διαθέτει πολύ ελεύθερο χρόνο, λόγω των εξαντλητικών γυρισμάτων για τη σειρά του Mega “Γη της Ελιάς” στη Μάνη.

Advertisement

Ποιος είναι ο άνδρας που διεκδικεί με επιμονή την Άντζελα Γκερέκου

Όπως είναι φυσικό, η Άντζελα Γκερέκου γοητεύει με την εμφάνισή της τους κατοίκους της Μάνης, ωστόσο, όπως αναφέρει το «Yes Magazine», υπάρχει ένας άνδρας που διεκδικεί την καρδιά της.

Σύμφωνα με το περιοδικό, πρόκειται για έναν επιχειρηματία γύρω στα 50 χρόνια, ο οποίος από την πρώτη στιγμή, που την αντίκρισε, την ερωτεύτηκε τρελά και την πολιορκεί έντονα.

Συγκεκριμένα, της στέλνει διαρκώς λουλούδια, τρέχει σε κάθε γύρισμα για να τη δει, έστω και από μακριά και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τραβήξει το ενδιαφέρον της.

Advertisement

Η άρνηση της Άντζελας Γκερέκου να εμπλακεί σε νέες περιπέτειες

Ωστόσο, αυτή η έλξη δεν είναι αμοιβαία, καθώς η ηθοποιός σκέφτεται μονάχα το θανόντα σύζυγό της, Τόλη Βοσκόπουλου, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον χαμό του και δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να εμπλακεί σε νέες ερωτικές περιπέτειες.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: