Λιάγκας – Σκορδα: Η μοιρασιά της περιουσίας μετά το διαζύγιο, η δυσαρέσκεια της Φαίης και οι διεκδικήσεις

Λιάγκας – Σκορδα: Η μοιρασιά της περιουσίας μετά το διαζύγιο, η δυσαρέσκεια της Φαίης και οι διεκδικήσεις
Advertisement

Το προσωπικό και επαγγελματικό διαζύγιο της Σκορδά και του Λιάγκα είχε ταράξει το κοινό ωστόσο η επανένωση τους στα τηλεοπτικά πλατό έγινε.

Μια αποκάλυψη-«βόμβα» υπήρξε για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, με τους δύο να κάνουν τη δική τους μοιρασιά μετά το διαζύγιο, που «τάραξε» τη showbiz.

Advertisement

Παρά το ότι ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε ότι υπήρχε οικονομικό θέμα όσα διέρρευσαν και είδαν το φως της δημοσιότητας έλεγαν το ακριβώς αντίθετο.

Μπορεί ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια, για τα μάτια του κόσμου, την τηλεοπτική τους εικόνα και κυρίως τα δυο τους παιδιά, να επέλεξαν την προσωρινή λύση ενός «βελούδινου» διαζυγίου.

Αυτά που γράφτηκαν ήταν χαρακτηριστικά, μετά την αποκάλυψη για την πραγματική αιτία χωρισμού τους. Έναν χρόνο μετά το διαζύγιο τους, η Φαίη Σκορδά φαινόταν αποφασισμένη να διεκδικήσει όσα αναλογούν σε αυτήν και τα παιδιά της.

Advertisement

Γράφτηκε επίσης, ότι τα τελευταία καμώματα του Γιώργου Λιάγκα έχουν εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής της παρουοιάστριας, χαράσσοντας πλέον επιθετική στρατηγική. Μόνο που εδώ, κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιος, και τι, εκτός από το ζευγάρι.

Διαζύγιο Σκορδά- Λιάγκα: Ποιος καλύπτει τα έξοδα της οικογένειας;

Σύμφωνα με το «Full life», η νέα βερσιόν μάλιστα του διαζυγίου Λιάγκα-Σκορδά ήθελε ειδικό οικονομικό εμπειρογνώμονα που έχει ορίσει τα Εφετείο Αθηνών, να λύσει το θέμα για το ποιος θα καλύπτει τα πάγια εξόδα της οικογένειας.

Τρομερές ήταν οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάγκα για το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά, αφού παραδέχθηκε πως μπορεί να έχουν χωρίσει, αλλά πρόσθεσε σχόλιο για τη διατήρηση της σχέσης τους.

Advertisement

Η απάντησή του στο περιοδικό «Down Town» έβαλε τέλος στα σενάρια, σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό, επισημαίνοντας πως ουδέποτε υπήρξε τρίτο πρόσωπο, ενώ και τώρα διατηρούν καλές σχέσεις.

«Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσω κάτι. Ποτέ δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Ούτε από τη δική μου μεριά ούτε από τη μεριά της Φαίης. Γιατί τότε γράφτηκαν πολλά και καλό θα είναι κάποια πράγματα να τα ξεκαθαρίσουμε. Δεύτερον, δεν υπάρχει τώρα καμία κόντρα και δεν υπήρχε ποτέ», είπε ο ίδιος.

Τα δημοσιεύματα αυτά είναι από την περίοδο πριν συνεργαστούν ξανά επαγγελματικά.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: