Πέτρος Ξεκούκης: «Μπορεί κάποιες να πήγαν οικειοθελώς με τον Πέτρο Φιλιππίδη και να έγιναν όλα σκόπιμα»

Πέτρος Ξεκούκης: «Μπορεί κάποιες να πήγαν οικειοθελώς με τον Πέτρο Φιλιππίδη και να έγιναν όλα σκόπιμα»
Advertisement

Στην κάμερα του Πρω1νού του ΑΝΤ1 μίλησε ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη.

«Φοβάμαι ότι είναι πολύ δύσκολο να ξαναδουλέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Στο κοινό πέρασε, ο κόσμος δεν ξεχνάει. Μπορεί να συνεργαστούμε αργότερα, τον αγαπώ, τον εκτιμώ, το ταλέντο δεν παύει να υπάρχει.

Δεν θα ήθελα να πάω αυτή τη στιγμή να τον επισκεφθώ στη φυλακή, γιατί είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος θα αισθανόταν πολύ άσχημα. Φαντάζεστε αν βλέπει στην τηλεόραση τον Πλάτανο πώς θα αισθάνεται ψυχολογικά;

Advertisement

Θα πρέπει να μπούμε και στη δική του τη θέση, μπορεί να έχει κατανοήσει. Έρχεται η δικάσιμος και μπορεί εκεί να έχουμε και αποκαλύψεις και να φανεί ότι κάποιες πήγαν οικειοθελώς. Μπορεί να έγιναν σκόπιμα όλα αυτά που έγιναν»,  ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Ξεκούκης.

Για τον Παύλο Χαϊκάλη και την παράσταση που κατέβηκε, ο Πέτρος Ξεκούκης δήλωσε: «Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν ξεχνά και δε συγχωρεί.

Πάντως, δεν περίμενα ούτε εγώ να κατέβει γιατί άκουγα για κάτι χιλιάδες εισιτήρια. Τι θα πει ο Χαϊκάλης με την αστρολογία; Με την αστρολογία θα κάνει παιδί μία γυναίκα; Πώς; Με ανεμογκάστρι; Θα τρελαθούμε τώρα».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: