Δέσποινα Βανδή: Ετοιμάζει ντουέτο με την Άννα Βίσση; Τι απαντά η ίδια

Δέσποινα Βανδή: Ετοιμάζει ντουέτο με την Άννα Βίσση; Τι απαντά η ίδια
Advertisement

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στο MEGA STAR για τις συνεργασίες της με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Φοίβο, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός ντουέτου με την Άννα Βίσση.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους: «Έχουμε χημεία με τον Γιώργο Θεοφάνους. Τον εκτιμώ και τον θαυμάζω.

Advertisement

Η συνεργασία μαζί του είναι πολύ καλή. Είμαι τυχερή που ήρθε η ώρα να ερμηνεύσω τραγούδια του. Δεν έγινε νωρίτερα η συνεργασία γιατί δεν ήταν σωστό το timing».

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχουν γράψει πολλά τραγούδια, αλλά ο κορωνοϊός τους πήγε πίσω. Ευελπιστούν πως την άνοιξη να προχωρήσουν στο άλμπουμ που ετοιμάζουν.

«Με τον Φοίβο θα συνεργαζόμουν ξανά. Τον αγαπώ, είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της μουσικής μου διαδρομής. Υπάρχει πολλή αγάπη. Μόνο όμορφα πράγματα έχω να θυμάμαι από τον Φοίβο», είπε.

Advertisement

Αν και τα δημοσιεύματα ήθελαν την Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση αιώνιες αντίπαλες, τελικά αποδείχτηκε πως οι σχέσεις τους είναι οι καλύτερες. «Δεν έχουμε κάποιο ντουέτο στα σκαριά με την Άννα Βίσση», ξεκαθάρισε η Δέσποινα Βανδή.

Ένα από τα τελευταία εγχειρήματα της Δέσποινας Βανδή ήταν η στροφή της προς το θέατρο και ιδιαίτερα στο μιούζικαλ. Πως το βίωσε η ίδια;

«Το θέατρο το αγάπησα και το αγαπώ πολύ. Είναι ένας άλλος κόσμος, πιο δημιουργικός. Θέλει μεγάλη πειθαρχία και διαρκές ψάξιμο. Είναι ένας κόσμος πολύ πιο δύσκολος από το τραγούδι», είπε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: