Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Έπαθα αυτοάνοσο μετά τη 2η δόση και μου έπεσαν τα μαλλιά. Αρρώστησα και με βρίζουν»

Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Έπαθα αυτοάνοσο μετά τη 2η δόση και μου έπεσαν τα μαλλιά. Αρρώστησα και με βρίζουν»
Advertisement

Συνέντευξη στην εφημερίδα «STAR Press» παραχώρησε η Χρυσηίδα Δημουλίδου, η οποία μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που της προέκυψε τους τελευταίους μήνες, μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Συγκεκριμένα, η γνωστή Ελληνίδα συγγραφέας μυθιστορημάτων μιλώντας στην εφημερίδα «STAR Press», αποκάλυψε πως έπαθε αυτοάνοσο αμέσως μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του covid.

Advertisement

«Έπαθα λύκο (σ.σ. αυτοάνοσο) από το εμβόλιο. Μετά τη δεύτερη δόση άρχισαν να πέφτουν τούφες μαλλιών», ανέφερε μεταξύ άλλων η Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Παράλληλα, με μία ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Facebook κάλεσε τους πάντες να κοινοποιήσουν την ιστορία της.

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Η ανάρτηση στο Facebook

«ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 2ο ΕΜΒΟΛΙΟ.

Μετά από 6 ολόκληρους μήνες από την 2η δόση εμβολίου Pfizer, στις 12/6/21, ξεκίνησε ενας Γολγοθάς για μενα, τρέχοντας από γιατρό σε γιατρό -κάθε ειδικότητας- και από νοσοκομείο σε κλινική, κάνοντας πάρα πολλές διαγνωστικές εξετάσεις, μέχρι που διαγνώστηκα τελικά με αυτοάνοσο ΣΕΛ( συστηματικός ερυθηματώδης λύκος) με πολλές επιπτώσεις στην υγεία μου, τις επαγγελματικές και κοινωνικές μου υποχρεώσεις.

Advertisement

Σήμερα στην εφημερίδα Star Ρress εξηγώ τι ακριβώς μου συνέβη..και πως αντιμετωπίστηκσ απο την εταιρεία pfizer και κρατικό οργανισμό.( κοινοποποιήστε το)»

Μάλιστα, απαντώντας σε σχόλιο διαδικτυακού της φίλου, η ίδια έκανε γνωστό πως αιματολόγος, δερματολόγος και ρευματολόγος της υπογράφουν ότι το έπαθε από τον εμβολιασμό.

«Κάποιοι με βρίζουν επειδή αρρώστησα», έγραψε σε άλλο σχόλιο κάτω από την ανάρτησή της.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: