Πάνος Νάτσης: Αυτό είναι το φορτηγό που ενεπλάκη στο δυστύχημα – Τι δείχνει το σημάδι στις προστατευτικές μπάρες

Πάνος Νάτσης: Αυτό είναι το φορτηγό που ενεπλάκη στο δυστύχημα – Τι δείχνει το σημάδι στις προστατευτικές μπάρες
Advertisement

Σπασμένες είναι οι μπάρες του φορτηγού που συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης, που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στο Μεταξουργείο, στο κέντρο της Αθήνας.

Η σύντροφος του Πάνου Νάτση έκανε την αναγνώριση, δείχνοντας ένα ιατρικό έγγραφο για να βεβαιώσει τη σχέση της μαζί του.

Advertisement

Σύμφωνα με τον Alpha, οι μπάρες του φορτηγού έσπασαν, την ώρα που η μοτοσικλέτα έπεσε πάνω τους. Το μαύρο σημάδι δεν είναι παρά το αποτύπωμα από τα λάστιχα της μηχανής του άτυχου ηθοποιού και καταδεικνύει ότι η μηχανή του ήταν όρθια.

Σε σοκ και η οικογένεια του οδηγού του φορτηγού

Την ίδια ώρα, πέραν των συγγενών του Πάνου Νάτση, σε σοκ βρίσκεται και η οικογένεια του οδηγού του φορτηγού.

Η αδερφή του οδηγού, μιλώντας στον Alpha, ανέφερε ότι ο αδελφός της δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Advertisement

«Ο αδερφός μου είναι σοκαρισμένος και είπε ότι δεν θα ήθελε ποτέ να είναι στη θέση των ανθρώπων αυτών. Φανταστείτε ότι σταμάτησε επί τόπου το αμάξι και κατέβηκε κάτω, τον αντίκρισε και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να βλέπεις άνθρωπο να ξεψυχάει μπροστά σου.

Είναι πολύ δύσκολο. Θα ήθελε να βγει να πει συλλυπητήρια αλλά δε ξέρω πότε θα είναι σε θέση. Κλαίει συνέχεια, έχει φύγει από το σπίτι του και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: