Ποιος είναι ο 23χρονος που δολοφόνησε τον Άλκη Καμπάνο -Σκληρός χούλιγκαν, σεσημασμένος

Ποιος είναι ο 23χρονος που δολοφόνησε τον Άλκη Καμπάνο -Σκληρός χούλιγκαν, σεσημασμένος
Advertisement

Σκληρός χούλιγκαν που και στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε οπαδικά μαχαιρόματα είναι ο 23χρονος Τ.Α. που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπάνου.

Ο 23χρονος Αλβανός, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, ανήκει στον σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού στη Θεσσαλονίκη, που σήμερα το πρωί έκανε ντου η αστυνομία.

Advertisement

Ο 23χρονος είναι ένας από τους τρεις προσαχθέντες ήδη από χθες ως ύποπτοι για τη δολοφονία του Αλκη Καμπάνου. Σήμερα οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του.

Είναι σεσημασμένος, καθώς το 2019 είχε συλληφθεί για οπαδική βία και μάλιστα για την υπόθεση εκκρεμεί δίκη. Θεωρείται από τις αρχές ως σκληρός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ.

Τον 23χρονο βασικό ύποπτο της δολοφονίας του Αλκη Καμπάνου αναγνώρισε φίλος του 19χρονου ο οποίος ήταν παρέα με τον νεαρό που δολοφονήθηκε και χτυπήθηκε και ο ίδιος από τους δράστες, αλλά ελαφρύτερα.

Advertisement

Ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας του Αλκη Καμπάνου εντοπίζεται και σε κάμερες μέσα σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα από τα οποία κατέβηκαν οι χούλιγκαν που επιτέθηκαν στον Αλκη. Ο 23χρονος είναι μάλιστα ιδιοκτήτης του ενός εκ των δύο αυτοκινήτων.

Σε βίντεο μάλιστα φαίνεται ο 23χρονος και όσοι βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο να το παρατούν τρομαγμένοι, ακανόνιστα χωρίς καν να βάλουν φρένο, προφανώς μετά την άγρια δολοφονία.

Ο 23χρονος δολοφόνος του Αλκη Καμπάνου, σύμφωνα με πληροφορίες, φοιτεί στο ΔΙΕΚ Θεσσαλονίκης βοηθός ιατρικών εργαστηρίων.

Advertisement

Η έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και των υπολοίπων της ομάδας που επιτέθηκε και δολοφόνησε τον Αλκη Καμπάνο και χτύπησε τους φίλους του, συνεχίζεται.

Θρήνος στην κηδεία του Αλκη Καμπάνου

Η σύλληψη του δολοφόνου του Αλκη Καμπάνου έγινε την ώρα που φίλοι και συγγενείς, σε κλίμα απέραντης οδύνης, έλεγαν το τελευταίο αντίο στον 19χρονο.

Στο παιδί που προχθές το βράδυ απολάμβανε τη βόλτα του στη Θεσσαλονίκη μαζί με δυο φίλους του όταν τους επιτέθηκαν απρόκλητα η ομάδα των χούλιγκαν, ρώτησαν τον Αλκη τι ομάδα είναι και στη συνέχεια αφού τον χτύπησαν αλύπητα, τον μαχαίρωσαν κοντά στη βουβωνική χώρα δολοφονώντας τον εν ψυχρώ.

Advertisement

«Σας παρακαλώ μην με χτυπάτε άλλο», φώναζε σύμφωνα με μαρτυρίες ο 19χρονος Αλκης. Μια μαρτυρία πραγματικά ανατριχιαστική.

Ο Αλκης Καμπάνος ετάφη στη Βέροια, τραγικές φιγούρες οι γονείς του και η αδελφή του που δεν μπορούσαν να αντιληφθούν ότι πρέπει να αποχαιρετήσουν το παιδί τους, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ την ώρα που απολάμβανε τη βόλτα του με τους φίλους του.

«Αφήστε με να πάω μαζί του», φώναζε ο συντετριμμένος πατέρας, ενώ κανείς δεν μπορούσε να συγκρατούσε τα δάκρυά του.

Advertisement

Συγκίνηση εντωμεταξύ προκαλούν τα μηνύματα που αφήνουν στα εκατοντάδες λουλούδια που έχουν αφήσει περαστικοί στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο 19χρονος Αλκης.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: