Γιάννης Κότσιρας: «Η τραπ δεν είναι μουσική – Τη θεωρώ τραγική»

Γιάννης Κότσιρας: «Η τραπ δεν είναι μουσική – Τη θεωρώ τραγική»
Advertisement

Για τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας αλλά και τα άσχημα γεγονότα που διαδραματίζονται στην ελληνική κοινωνία, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Κότσιρας στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής δήλωσε μεταξύ άλλων πως είναι σημαντικό ένας καλλιτέχνης να περνά καλά και να σέβεται τις συνεργασίες του, καθώς «εάν δεν υπάρχει αυτό, όλες οι εμπορικές επιτυχίες είναι άχρηστες», είπε χαρακτηριστικά.

Advertisement

Αναφορικά με τα τελευταία δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας, ο ίδιος ανέφερε πως η μόνη λύτρωσή του είναι η οικογένειά του, τα παιδιά του και η γυναίκα του.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως του έχουν γίνει προτάσεις για τηλεοπτικές εκπομπές, τις οποίες αρνήθηκε γιατί δεν του άρεσαν.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τον εαυτό του, «μυστήριο, και όχι τόσο εύκολο άνθρωπο».

Αναφορικά με το τραγούδι του, για την πετυχημένη σειρά «Σασμός», δήλωσε πως έχει στενή σχέση με την Κρήτη και ξέρει τι σημαίνει «συμφιλίωση».

Advertisement

Σε ό,τι αφορά τα τελευταία τραγικά γεγονότα που βιώνει η κοινωνία, ο τραγουδιστής είπε πως πίστευε ότι η πανδημία θα ένωνε τον κόσμο και θα έβγαζε τον καλό του εαυτό.

«Προφανώς όμως δεν έχουμε καλό εαυτό, για να βγει», επισήμανε.

Όσο για τη νέα φουρνιά καλλιτεχνών και δη στη σκηνή της τραπ δήλωσε: «Εγώ ακούω πολλή ξένη μουσική και ψάχνομαι για νέα παιδιά. Δεν θεωρώ μουσική την τραπ, τη θεωρώ τραγική» επεσήμανε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: