Κόβει την ανάσα: Γυναίκα αστυνομικός θυσιάζεται και την χτυπάει αυτοκίνητο για να σώσει μικρή μαθήτρια που περνούσε το δρόμο [βίντεο]

Advertisement

Το περιστατικό συνέβη στην κομητεία Σέσιλ στο Μέριλαντ των ΗΠΑ και το κατέγραψε κάμερα άλλου αυτοκινήτου. Μια αστυνομικός ρυθμίζει την κυκλοφορία έξω από ένα σχολείο, ενώ βρέχει καταρρακτωδώς.

Όταν είναι να περάσουν οι μικροί μαθητές η αστυνομικός Ανέτ Γκουντγίαρ σταματάει τα οχήματα. Κάποια στιγμή ένα μικρό κορίτσι με την σάκα περασμένη στους ώμους φτάνει στη διάβαση και η Ανέτ κάνει νόημα στα αυτοκίνητα να σταματήσουν.

Advertisement

Το κορίτσι διασχίζει το δρόμο, αλλά ένα αυτοκίνητο δεν σταματάει (είτε λόγω ολισθηρότητας είτε επειδή ο οδηγός αγνόησε την αστυνομικό). Ότι ακολουθεί γίνεται σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Το αυτοκίνητο έχει πορεία για να χτυπήσει τη μαθήτρια, μέχρι που η Ανέτ κινείται με απίστευτη ταχύτητα.

Σπρώχνει το κορίτσι και το βγάζει από την πορεία του οχήματος αλλά δεν προλαβαίνει η ίδια και το αυτοκίνητο τη χτυπάει στην ωμοπλάτη και τα πλευρά.

Advertisement

Σύμφωνα με την Daily Mail, η αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, απ’ όπου πήρε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα. Ακόμη δεν έχουν ασκηθεί κάποιες διώξεις κατά του οδηγού.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: