27χρονος μπακούρης παντρεύτηκε με μία πίτσα γιατί τον απογοήτευσαν οι γυναίκες – «Αυτή δε θα με προδώσει ποτέ»

27χρονος μπακούρης παντρεύτηκε με μία πίτσα γιατί τον απογοήτευσαν οι γυναίκες – «Αυτή δε θα με προδώσει ποτέ»
Advertisement

Όλοι μας έχουμε συναντήσει κατά καιρούς ζευγάρια, που θεωρούμε πως μοιάζουν αταίριαστα…

Υπάρχουν όμως κάποιοι άνθρωποι, που πέρασαν στο επόμενο στάδιο του παράξενου και με τις προτιμήσεις τους μας άφησαν κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό!

Advertisement

Όπως έγινε και σε αυτήν την περίπτωση που ένας νεαρός Ρώσος αποφάσισε να παντρευτεί με μια πίτσα.

Ο Ρώσος και η μεγάλη του αγάπη στα σκαλιά… της πιτσαρίας

Σίγουρα πρόκειται για έναν από τους πιο παράξενους «γάμους» όλων των εποχών. Ένας άνδρας από τη Ρωσία αποφάσισε να παντρευτεί μία πίτσα γιατί είχε απογοητευτεί από τις γυναίκες και αυτή του φάνηκε η καλύτερη λύση.

Η παράξενη τελετή έλαβε χώρα σε μια πιτσαρία στη Νότια Ρωσία καθώς ούτε η εκκλησία αλλά ούτε η Πολιτεία αποδέχτηκε αυτή την «ιδιαιτερότητα» του συγκεκριμένου άνδρα.

Advertisement

Ο νεαρός Ρώσος παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε καλά τη «νύφη» αλλά ούτως ή άλλως είχε απογοητευτεί από τις σχέσεις των ανθρώπων οπότε είπε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Η απόφαση όπως λέει δεν ήταν και πολύ δύσκολη καθώς συνειδητοποίησε ότι το φαγητό ήταν και είναι η μεγάλη του αγάπη.

«Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι οι περισσότεροι φίλοι μου παραπονιόντουσαν για το άλλο τους μισό ενώ άλλοι παραπονιούνται γιατί δεν έχουν βρει το άλλο τους μισό καθόλου» δήλωσε στη βρετανική Mirror.

Advertisement

Όπως είπε η αγάπη ανάμεσα στα δύο φύλα είναι δύσκολη και πολύπλοκη. Αυτός νιώθει ευτυχής που ξέρει ότι βρήκε την πραγματική αγάπη στο φαγητό και θα του είναι πάντα… αφοσιωμένο!

«Η πίτσα ποτέ δε θα σε προδώσει ή θα σε εγκαταλείψει και ειλικρινά μου αρέσει πολύ αυτό» λέει ο νεαρός Ρώσος που φόρεσε μέχρι και πέπλο στην νύφη για την… τελετή στην πιτσαρία!

Αφού το ληξιαρχείο και η εκκλησία απέρριψε την πρόταση του να του δώσουν άδεια όπως λέει να παντρευτεί εκείνος δεν το έβαλε κάτω και πήγε σε μια πιτσαρία με φίλους και έκαναν με τους υπαλλήλους την τελετή…

Advertisement

Ο απίστευτος Ρώσος πάντως κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω του και να κάνει τους υπεύθυνους να του βγάλουν μέχρι και «πιστοποιητικό γάμου»…

Το σίγουρο είναι ότι κέρδισε τη δημοσιότητα που ήθελε και πέρασε το μήνυμά του…

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: