Δημήτρης Ήμελλος: Ο ηθοποιός του Σασμού αποκαλύπτει τον απίστευτο τρόπο που του φέρονται οι αστυνομικοί στον δρόμο!

Δημήτρης Ήμελλος: Ο ηθοποιός του Σασμού αποκαλύπτει τον απίστευτο τρόπο που του φέρονται οι αστυνομικοί στον δρόμο!
Advertisement

Ο Δημήτρης Ημελλος ή αλλιώς ο «Αντώνης Φραγκιαδάκης» του «Σασμού» αποκαλύπτει πώς αντιδρούν τοι αστυνομικοί όταν τον συναντούν στο δρόμο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε εξελίξεις για τη συνέχεια της σειράς, ενώ εξομολογήθηκε και άγνωστες πτυχές της ζωής του για το μεγάλωμα και τις σπουδές του. Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως αυτό που του προξενεί εντύπωση είναι η στάση των αστυνομικών απέναντι του!

Advertisement

«Νιώθω την αγάπη του κόσμου. Με σταματάνε τα περιπολικά και έχει πλάκα αυτό γιατί μιλάμε σαν συνάδελφοι» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός, ενώ για τις εξελίξεις της σειράς αποκάλυψε:

«Δεν θα αφήσω τον Αστέρη να αποδράσει. Με τίποτα. Ή θα τα ξεράσει όλα ή δεν θα κάνει τίποτα. Νομίζω δεν έχει κάνει το έγκλημα για το οποίο κατηγορεί τον εαυτό του κι επειδή το έργο λέγεται ‘Σασμός’ όλα τα πράγματα κάποια στιγμή θα έρθουν στη θέση τους.

Όσο τραβάει όμως η σειρά θα πρέπει να γίνονται φονικά. Το φονικό είναι το κάρβουνο για μια σειρά τέτοιας υφής».

Advertisement

Για την διάκριση της ταινίας «Ο Ράφτης» όπου πρωταγωνιστεί και είναι υποψήφια για τα ιαπωνικά όσκαρ σχολίασε: «Χάρηκα πάρα πολύ. Ένιωσα πολύ περήφανος».

Μιλώντας στη συνέχεια για την ανατροφή τους και τις σπουδές του στη Νομική, o Δημήτρης Ημελλος εξομολογήθηκε:

«Είναι πολλοί ηθοποιοί που έχουν σπουδάσει νομικά. Ίσως είναι συγγενικές επιστήμες. Κι ο δικηγόρος παραστάσεις δίνει στο δικαστήριο» και συνέχισε:

Advertisement

«Πέρασα 3 χρόνια σε οικοτροφείο. Ήταν μια συνθήκη ιδιαίτερη για εμένα. Επειδή ήμασταν από πολύτεκνη οικογένεια, εμένα μου άρεσε να φεύγω από το πλαίσιο του σπιτιού. Ήταν σπουδαστικό οικοτροφείο».

Τέλος, για τις πληροφορίες που τον θέλουν να εξασκείται στην κρητική προφορά το καλοκαίρι για να προετοιμαστεί κατάλληλα για το ρόλο, ο ίδιος αρκέστηκε να σχολιάσει ότι «Αυτό είναι η δουλειά του ηθοποιού».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: