Οικογενειακή τpαγωδία: Ανέβασε σέλφι με τα παιδιά του, αμέσως μετά τα σκότωσε και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τpαγωδία: Ανέβασε σέλφι με τα παιδιά του, αμέσως μετά τα σκότωσε και αυτοκτόνησε
Advertisement

Μία αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ, με θύματα δύο παιδιά ηλικίας 12 και 9 ετών τα οποία σκότωσε ο πατέρας τους, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο παιδοκτόνος, μάλιστα, μια ώρα πριν να σκοτώσει με όπλο τα παιδιά του είχε αναρτήσει μια selfie μαζί τους στο προφίλ του στο Facebook χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν είχε τραβήξει τη φωτογραφία μια ώρα πριν το φονικό ή αν ήταν παλαιότερη φωτογραφία.

Advertisement

Η φωτογραφία του 41χρονου Ουμπέρτο Ζαπάτα με τα παιδιά του, την 12χρονη Βαλέρια και τον 9χρονο Ματίας, αναρτήθηκε στις 8:36 το βράδυ της Τρίτης ώρα Φλόριντα.

Μια ώρα μετά, στις 9:26 το βράδυ της ίδιας ημέρας η αστυνομία έλαβε τηλεφώνημα για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο διαμέρισμα του 41χρονου.

Τα παιδιά ανακάλυψε νεκρά η μητέρα τους σε μικρή απόσταση από το σπίτι του 41χρονου όταν ανησύχησε για την τύχη τους.

Advertisement

Σύμφωνα με τις αρχές ο Ζαπάτα είχε πρώτα πυροβόλησε τα παιδιά του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με το φονικό όπλο να βρίσκεται δίπλα του.

Η μητέρα του Ζαπάτα δήλωσε ότι ο γιος της και η νύφη της ήταν παντρεμένοι για 12 χρόνια αλλά είχαν χωρίσει τον περασμένο Αύγουστο προσθέτοντας ότι ο 41χρονος έπασχε από διπολική διαταραχή αλλά δεν ήθελε να λάβει καμία βοήθεια ή φαρμακευτική αγωγή.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: