«Θα “φύγω” σε 40 ημέρες»: Ο Γέροντας Αρσένιος, προφητεύει την ημέρα και τον τόπο του θανάτου του

«Θα “φύγω” σε 40 ημέρες»: Ο Γέροντας Αρσένιος, προφητεύει την ημέρα και τον τόπο του θανάτου του
Advertisement

Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, αναμένεται το δεύτερο επεισόδιο της ιστορικής – βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», η οποία στην πρεμιέρα σάρωσε στα νούμερα τηλεθέασης.

Η νέα τηλεοπτικά σειρά του Mega, η οποία έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι αφιερωμένη στον σπουδαίο Άγιο, και στα όσα πέρασε μέχρι και την κοίμηση του.

Advertisement

Στο 2ο επεισόδιο της ιστορικής-βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» θα δούμε την εγκατάσταση των Ελλήνων της Καππαδοκίας στην Ελλάδα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και τον εμψυχωτικό ρόλο του Γέροντα Αρσενίου.

Οι ξεριζωμένοι από την Καππαδοκία γιορτάζουν την Κοίμηση της Θεοτόκου μακριά από το χωριό τους, με μια υπαίθρια λειτουργία.

Ο πατέρας του μικρού Αρσενίου, που είναι ο πρόεδρος της κοινότητας, προσπαθεί με την καθοδήγηση του γέροντα Αρσενίου να κρατάει ισορροπίες και να λύνει τα προβλήματα.

Ο Γέροντας Αρσένιος προλέγει ότι θα πάνε σε ένα νησί και ότι αυτός θα «κοιμηθεί» εκεί σε σαράντα μέρες. Την επόμενη μέρα τους στέλνουν στην Κέρκυρα. Εκεί μένουν προσωρινά στο κάστρο της πόλης.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: