Δήμητρα Παπαδήμα: «Δεν έχω εμβολιαστεί, φασιστικό το μέτρο των 100 ευρώ»

Δήμητρα Παπαδήμα: «Δεν έχω εμβολιαστεί, φασιστικό το μέτρο των 100 ευρώ»
Advertisement

Στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία ξέσπασε κατά του κορωνοϊού, των εμβολίων και των ενώ σχολίασε με άκρως καυστικό τρόπο τα υγειονομικά μέτρα στη χώρα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Το αισθάνομαι ένα στημένο πράγμα όλο αυτό για τα οικονομικά συμφέροντα. Δεν έχω εμβολιαστεί. Έχω αντιστροφή τύπου λευκά-ερυθρά, έχω ρωτήσει τρεις γιατρούς και έχω πάρει τρεις διαφορετικές γνώμες.

Advertisement

Έχει εμβολιαστεί το παιδί μου και έφτασα 22 πίεση από τον φόβο μου, έχει εμβολιαστεί ο Γιάννης, όλη μου η οικογένεια, εκτός από εμένα».

Αναφερόμενη στο πρόστιμο των 100 ευρώ για όσους είναι ανεμβολίαστοι, είπε: «Είναι φασιστικό αυτό το μέτρο, τα 100 ευρώ που πρέπει να παίρνουν από τους μη εμβολιασμένους. Εμένα μετά τα 60, ας το παίρνουν, αλλά να το παίρνουν από ηλικιωμένους 80 και πάνω, οι οποίοι έχουν ζήσει πολέμους, έχουν πρηστεί οι κοιλιές τους; Το λέω για συγκεκριμένο δικό μου άτομο, τη μάνα μου».

Συμπλήρωσε μάλιστα: «Σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν τους έχουμε σε επαφή με κανέναν, τους πάμε το φαγητό απ’ έξω σαν τα σκυλάκια, γιατί να γίνει αυτό; Δεν θέλει η μάνα μου να εμβολιαστεί στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή, δεν έχει το δικαίωμα;».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: