Ελένη Τσαλιγοπούλου: Με έφτυσε η Νάουσα, είπαν ότι έφυγε για να γίνει πουτ..α

Advertisement

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Τσαλιγοπούλου στην κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 και τη Φωτεινή Πετρογιάννη το πρωί της Τετάρτης (16/2).

Μεταξύ άλλων η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τις συνεργασίες της, αλλά και το διαζύγιο που πήρε πριν είκοσι χρόνια στη Νάουσα.

Advertisement

«Γιατί να συνεργαστώ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό; Έχει έναν τρόπο που μιλάει στο δικό του κοινό, εγώ έχω έναν άλλον τρόπο που μιλάω στο δικό μου κοινό.

Μπορεί να πάω να τον ακούσω και να περάσω πολύ καλά και ο ίδιος να έρθει και να ακούσει εμένα και να περάσει καλά. Συνεργασία σημαίνει μιλάμε την ίδια γλώσσα», είπε αρχικά η Ελένη Τσαλιγοπουλου.

«Μια έξυπνη ιδέα θα ήταν να βρεθούμε με τον Ρέμο, μιλάμε για τραγουδιστές που έχουν αυτό το ρεπερτόριο και αυτόν τον τρόπο που δεν το κάνει κανείς καλύτερα. Εγώ κάνω κάτι τελείως διαφορετικό.

Εμένα μου αρέσει να τραγουδάω για λίγο και για λίγο κόσμο πια. Ό,τι ήταν να κάνω με τον πολύ κόσμο το έχω κάνει, το έχω χορτάσει. Τώρα θέλω να κάνω πολύ πιο εσώψυχα πράγματα», συμπλήρωσε.

Advertisement

Όσον αφορά την προσωπική της επανάσταση, σχολίασε: «Και μόνο που έφυγα από την μικρή επαρχιακή πόλη, νομίζω ότι είναι μια επανάσταση. Όντως είχα πάρει το πρώτο διαζύγιο μετά από πάρα πολλά χρόνια στη Νάουσα είκοσι χρόνια πριν.

Χώρισα, έφυγα και με έφτυσε η πόλη ότι έφυγε ενώ την αγαπούσε ο άντρας της. Έφυγε για να γίνει που…α! Και μόλις έγινα γνωστή μου ζήτησαν να γίνω πρόεδρος του φεμινιστικού κινήματος. Εκείνη την εποχή δεν χώριζε ο κόσμος και μετά από πέντε χρόνια ξεκληρίστηκαν όλα τα ζευγάρια».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: