300.000 ευρώ “έκαναν φτερά”: Έχασε ο Νίκος Βέρτης το δικαστήριο, ψάχνουν τα περιουσιακά στοιχεία του

300.000 ευρώ “έκαναν φτερά”: Έχασε ο Νίκος Βέρτης το δικαστήριο, ψάχνουν τα περιουσιακά στοιχεία του
Advertisement

Τη δικαστική διαμάχη με πρώην συνεργάτη του έχασε ο Νίκος Βέρτης για δεδουλευμένα ύψους 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το οποίο και επικαλέστηκε η εκπομπή «Πρωινό», ο συνεργάτης του τραγουδιστή εργαζόταν ως οικονομικός διευθυντής στην εταιρεία παραγωγής συναυλιών, που ενοικιάζει εξοπλισμό για τέτοιες εκδηλώσεις, την οποία έχει ο Νίκος Βέρτης, παράλληλα με την καλλιτεχνική του δραστηριότητα.

Advertisement

Ο ίδιος ζητούσε από τον τραγουδιστή μέσω του δικαστηρίου το ποσό των 300.000 ευρώ. Μέχρι στιγμής, έχει εισπράξει το ποσό των 215.000 ευρώ, ενώ για τις υπόλοιπες 85.000 αναζητούνται περιουσιακά στοιχεία, προκειμένου να κατασχεθούν.

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει πλέον, την υπεράσπιση του τραγουδιστή, δήλωσε στο «Πρωινό»:

«Αγνοώ την συγκεκριμένη νομική εξέλιξη. Εγώ χειρίζομαι τα ποινικά μέρη. Μεταξύ αυτών, είχαμε κι ένα δικαστήριο την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, όπου κατηγορούμενη ήταν η πρώην δικηγόρος του κου Βέρτη, η οποία τώρα, εκ των υστέρων, είναι η δικηγόρος της άλλης πλευράς. Γι’ αυτόν τον λόγο ήταν και κατηγορούμενη, Για το αδίκημα της απιστίας.

Advertisement

Η δίκη ανεβλήθη, καθώς ενώ μας είχε διαβεβαιώσει ότι ήθελε αναβολή, εμφανίστηκε στο δικαστήριο ζητώντας να γινει η δίκη.

Όμως, εμείς ήμασταν ανενημέρωτοι, γιατί η συνεργάτης της μας ενημέρωσε ότι θα ζητήσει αναβολή και το δικαστήριο ανεβλήθη για τις 25 Οκτωβρίου του 2022. Εκείνο που μπορώ να πω, από τη μελέτη των ποινικών υποθέσεων, είναι ότι ο Νίκος Βέρτης έχει δίκιο από την αρχή μέχρι το τέλος».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: