Όλοι μιλάνε για τη Ναταλία Γερμανού: «Τελείωσε» το Lidl με μία μόνο λέξη

Όλοι μιλάνε για τη Ναταλία Γερμανού: «Τελείωσε» το Lidl με μία μόνο λέξη
Advertisement

Η Ναταλία Γερμανού είναι από τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, που δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια τη γνώμη της για θέματα της επικαιρότητας.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι από τα πρόσωπα της τηλεόρασης που τη φετινή σεζόν έχει εκφράσει δημόσια τη θέση της για σημαντικά θέματα, όπως η υπόθεση βιασμού της Γεωργίας, όπου και είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και ήταν εκείνη πάλι την περασμένη χρονιά μίλησε σε ζωντανή σύνδεση από το «Καλύτερα δεν γίνεται» με τον διασώστη προσφύγων Ιάσονα Αποστολόπουλο.

Advertisement

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας για τα LIDL

Η Ναταλία Γερμανού, όπως και οι δεκάδες πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε τη θέση της για το ντόρο που προκλήθηκε γύρω από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ LIDL.

Υπενθυμίζουμε πως φτωχή ηλικιωμένη επιχείρησε να κλέψει λίγο κρέας για τα παιδιά της, ωστόσο όταν έγινε αντιληπτή, ο υπεύθυνος επέμεινε να μεταβούν στις αρχές, με τους πελάτες να λένε ότι θα καλύψουν εκείνοι το κόστος που δεν ξεπερνούσε τα 40 ευρώ.

Η 70χρονη δήλωσε στις αρχές πως προέβη σε αυτήν την πράξη, καθώς αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, ενώ πληρώνει και στεγαστικό δάνειο για να μην της πάρουν το σπίτι.

Advertisement

Η παρουσιάστρια, λοιπόν βλέποντας τις αυτές τις εξελίξεις, ανέβασε μία φωτογραφία με την σχετική είδηση, γράφοντας με κεφαλαία γράμματα τη λέξη: «ΝΤΡΟΠΗ», μια λέξη που ξεστόμισε και όλος ο υπόλοιπος κόσμος.

Aδιαμφισβήτητα η Γερμανού είναι από τις παρουσίες της τηλεόρασης που ο κόσμος την στηρίζει, επειδή δεν διστάζει να προβάλει την αλήθεια, την ώρα που άλλοι προσπαθούν να κρατήσουν σιγή ιχθύος.

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας:

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: