Άννα Βίσση: Επί 10 μήνες έτρωγε κάθε μέρα το ίδιο φαγητό – Η «βάρβαρη» δίαιτα που την άφησε μισή

Άννα Βίσση: Επί 10 μήνες έτρωγε κάθε μέρα το ίδιο φαγητό – Η «βάρβαρη» δίαιτα που την άφησε μισή
Advertisement

Η Άννα Βίσση προσέχει πολύ την εικόνα της και για τον λόγο αυτό, επί σειρά ετών, ακολουθούσε μία δίαιτα προκειμένου ν’ αποβάλει όλο το λίπος από πάνω της και να δέσει το σώμα της.

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για τη δίαιτα της Άννας Βίσση

Όπως αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού, πρόσφατα, στην εκπομπή της, η τραγουδίστρια, από το 1996 και μετά, αποφάσισε να κάνει μία ριζική αλλαγή στο σώμα της και στην εμφάνισή της.

Advertisement

Η δίαιτα που ακολουθεί η Άννα Βίσση

Όπως υπογράμμισε «ήμουν στο σπίτι της μαζί με τον Καρβέλα. Κατεβαίνει η Άννα να φτιάξει πρωινό. Μέχρι τότε δεν είχε ασχοληθεί με τη γυμναστική και έτρωγε ό,τι της έκανε κέφι.

Η Άννα τότε έτρωγε τα σουβλάκια της, τα χαλούμια της, τις κυπριακές μελόπιτες. Κάποια στιγμή της λέει ο Καρβέλας “γουρουνίτσα, δεν το πας καλά. Αν θες να βγαίνεις στις πίστες και να πέφτουν ξεροί δεν το πας καλά”.

“Γουρουνίτσα” ήταν το υποκοριστικό της πάντα, δεν έχει σχέση με το φαγητό. Από τότε κάτι της έκανε κλικ στο μυαλό της και για 8 μήνες έτρωγε κοτόπουλο στήθος με ρύζι και μπρόκολο.

Advertisement

Έκανε μία ώρα τρέξιμο το πρωί, μία ώρα βάρη το απόγευμα και μία ώρα τρέξιμο το βράδυ. Αυτό κάθε μέρα. 10 μήνες μετά το αποτέλεσμα ήταν η γράμμωση που είδαμε στα Αστέρια”.

Και συμπληρώνει η Ναταλία Γερμανού για την Άννα Βίσση “τη θυμάμαι στο στούντιο να τρώει ο Καρβέλας σουβλάκι και να του λέει “μπορώ να το μυρίσω;”. Από το 1996 δεν σταμάτησε να γυμνάζεται ποτέ”.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: