Έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου: «Όχι φίλε μου είσαι Καραγκιόζης. Ακόμα κι αν έγινε αυτό, είσαι άντρας»

Έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου: «Όχι φίλε μου είσαι Καραγκιόζης. Ακόμα κι αν έγινε αυτό, είσαι άντρας»
Advertisement

Έξω φρενών έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με όσα είπε ο Γιώργος Κατσαούνης για την Μυριέλλα Κουρεντή στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor στον ΣΚΑΙ.

«Ο Άρης έχει δίκιο που λέει διπρόσωπη την Μυριέλλα, διότι εκτός του συμβουλίου που είχα κλείσει το ειδύλλιο και το άνοιξα ξανά μετά με μια δεύτερη ευκαιρία που της είχα δώσει… Της είχα πει με γουστάρεις όντως;

Advertisement

Αυτή μου είπε και σε γουστάρω δίνοντάς μου ένα φιλί στο στόμα αλλά και πουλάει κιόλας και στον κόσμο. Μετά για αυτό την ξεμπρόστιασα και την έκανα δρόμο.

Ήθελα να το τονίσω ότι ναι είναι διπρόσωπη», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης μιλώντας στις κάμερες με την παρουσιάστρια να αντιδρά έντονα στον αέρα της εκπομπής της.

«Όχι φίλε μου είσαι… Να το πω; Καραγκιόζης. Ακόμα κι αν έχει γίνει αυτό, είσαι άντρας, ο οποίος στην αρχή έλεγες ότι “τη γουστάρω”, υποτίθεται ότι είσαι αρσενικό. δεν δίνεις ποτέ μια γυναίκα. Ακόμα και να έχει γίνει, δεν δίνεις ποτέ μια γυναίκα.

Advertisement

Μου είναι απίστευτα αντιπαθής από εδώ και πέρα. Μπορεί να έχει και δίκιο, αλλά για μένα τελείωσε. Την έδωσε; Τελείωσε. Ας άφηνε την παραγωγή να το δείξει, να εκτεθεί μόνη της», είπε ιδιαίτερα ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγο αργότερα μάλιστα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή και ένα ακόμη ρεπορτάζ για το Survivor, με την Έλενα Πολυκάρπου να αποκαλύπτει ότι ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή θα μπει στο reality.

Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», πριν από μια εβδομάδα ο μουσικός είχε κάνει ένα ραντεβού με την παραγωγή και τώρα κυκλοφορεί η είδηση πως έχει ήδη φύγει για Άγιο Δομίνικο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: