«Σε ευχαριστώ Θεέ μου»: Το μεγάλο δώρο της ζωής για την Μαρία Μπεκατώρου και η απόλυτη ευτυχία

Advertisement

Η Μαρία Μπεκατώρου ζει την απόλυτη ευτυχία και μπορεί να αποφεύγει να κάνει αναφορές στα προσωπικά της, ωστόσο, έχει αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια στον σύζυγό της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια προτιμά να μιλά με την δουλειά της, κρατώντας την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο οι λιγοστές δηλώσεις της για τον σύζυγό της τα λένε όλα.

Advertisement

Οι απαιτήσεις της Μαρίας Μπεκατώρου από τους ανθρώπους που έχει δίπλα της

Όπως έχει υπογραμμίσει η Μαρία Μπεκατώρου “θέλω η ψυχή μου να είναι καλά. Τι σημαίνει αυτό; Να βρίσκομαι με ανθρώπους που εκτιμούν αυτό που προσφέρω προσωπικά, που εκτιμούν τον χαρακτήρα μου και τη δουλειά μου.

Να σέβονται το ότι θέλω να είμαι ελεύθερη για να μπορώ να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Δεν μου αρέσουν καθόλου οι ίντριγκες, δεν μου αρέσουν τα πολλά-πολλά, δεν Θέλω τα παραπάνω”.

Και συμπληρώνει “θέλω να ανασαίνω ωραία. Να είναι η ζωή μου σαν μια αναπνοή που να μου δίνει χαρά, να μην πνίγομαι. Θέλω να ξυπνάω και να λέω “ευχαριστώ, Θεέ μου, τι ωραία μέρα”.

Advertisement

Θα μου πεις, μπορεί να γίνεται αυτό κάθε μέρα; Δεν ξέρω, αλλά αυτό θέλω. Ξέρω ότι μπορεί να σκεφτώ κάτι και να μου χαλάσει τη διάθεση, ένα πρόβλημα, μια στενάχωρη είδηση, αλλά ΟΚ. Το διαχειρίζομαι”.

Για τα αρνητικά σχόλια, η Μαρία Μπεκατώρου έχει επισημάνει “την αγένεια. Εγώ πληγώνομαι πάρα πολύ. Αλλά γενικά δεν με έχει πληγώσει ποτέ άνθρωπος που με έχει πλησιάσει από κοντά.

Συνήθως, στα social μπορεί να γράψουν κάτι, αν και σε σύγκριση με άλλους που ξέρω τα αρνητικά σχόλια για μένα είναι ελάχιστα. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά για μένα είναι ότι έχω δουλέψει στη ζωή μου πολύ και χωρίς να διαμαρτυρηθώ, ακόμη και αν ένιωθα πολλές φορές ότι με αδικούσαν.

Advertisement

Δεν με νοιάζει. Κουράζομαι κάποιες φορές, αλλά μου αρέσει η δουλειά. Μου αρέσει να δουλεύω. Και για να πω και την αλήθεια, δεν μου έχει χαριστεί και τίποτα. Δεν έγινε κάτι εύκολο σε μένα. Αυτό. Αλλά έφτασα φέτος σε ένα σημείο να πω: “Ευχαριστώ, Θεέ μου”.

Όλα γίνονται για κάποιον λόγο και σημασία δεν έχει ούτε το χτες ούτε το αύριο. Σημασία έχει το σήμερα. Και αν με ρωτήσεις για σήμερα που μιλάμε και πίνουμε καφέ, θα σου πω ότι είμαι ένας πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος άνθρωπος”.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: