Τα τελευταία 60 λεπτά ζωής της Τζωρτζίνας λύνουν τον γρίφο: «Δένει» την υπόθεση των 3 νεκρών παιδιών η ΕΛ.ΑΣ.

Τα τελευταία 60 λεπτά ζωής της Τζωρτζίνας λύνουν τον γρίφο: «Δένει» την υπόθεση των 3 νεκρών παιδιών η ΕΛ.ΑΣ.
Advertisement

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκονται οι έρευνες, προκειμένου να «λυθεί» αυτός ο άλυτος «γρίφος» με τους αιφνίδιους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Το πρωί της Τρίτης σε ρεπορτάζ που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του Mega, ειπώθηκε, πως ο θάνατος της Τζωρτζίνας είναι το «κλειδί» για να αποκαλύψει τι έχει συμβεί και στους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών.

Advertisement

Πάτρα: Οι τελευταίες στιγμές της Τζωρτζίνας θα δώσουν απάντηση στο μυστήριο

Συμφώνα, λοιπόν με πληροφορίες του σταθμού τα τελευταία 60 λεπτά που ήταν στη ζωή η άτυχη Τζωρτζίνα θα δώσουν απαντήσεις για το τι συνέβη. Συγκεκριμένα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ψάχνει να βρει ποιοι και πότε μπήκαν στο μονόκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου την τελευταία ώρα.

Από γιατρούς, νοσηλευτές, συνοδούς άλλων ασθενών μέχρι άτομα της οικογένειας της μικρής Τζωρτζίνας. Ποια ήταν η κλινική της εικόνα, τι φάρμακα έλαβε, τι έφαγε, ακόμη και ποια ήταν τα τελευταία της λόγια.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα είδος αναπαράστασης της τελευταίας ώρας της 9χρονης, καθώς οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών θα βρουν εκεί σημαντικά στοιχεία για την εξιχνίαση του μυστηριώδους θανάτου της άτυχης 9χρονης.

Advertisement

Τζωρτζίνα: Διάσταση απόψεων μεταξύ των γιατρών και της μητέρας

Παράλληλα, αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα συσχετιστούν με τις ιστολογικές και θα συνταχθεί η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν ότι στον οργανισμό του παιδιού βρέθηκαν φαρμακευτικές ουσίες. Ωστόσο, θα συγκριθούν με τα φάρμακα που έπαιρνε το κορίτσι και θα γίνει ποσοτικός έλεγχος.

Αξίζει να αναφέρουμε, όπως μεταδίδει και το σχετικό ρεπορτάζ του Mega, πως οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν διάσταση απόψεων στα όσα υποστηρίζουν οι γιατροί και στα όσα έχει πει η μητέρα των τριών παιδιών.

Advertisement

Στις καταθέσεις τους οι πρώτοι γιατροί που εξετάστηκαν αναφέρθηκαν στις συνθήκες θανάτου της Τζωρτζίνας εκφράζοντας απορίες για τα αδιευκρίνιστα αίτια αυτού, καθώς το παιδί δεν είχε κανένα καρδιολογικό πρόβλημα, αλλά και στο γεγονός ότι παρά τα όσα ανέφερε η μητέρα περί σπασμών και νευρολογικών προβλημάτων, αυτοί δεν διαπίστωσαν κάτι που να επιβεβαιώνει τους παραπάνω ισχυρισμούς.

Καταθέσεις θα κληθούν να δώσουν και οι νοσηλευτές που ασχολήθηκαν με τη φροντίδα του κοριτσιού στα νοσοκομεία όπου φιλοξενήθηκε.

Τέλος, να αναφέρουμε πως αναμένεται, επίσης, να κληθούν για κατάθεση και οι έξι ιατροδικαστές που στους 33 μήνες έχουν αναλάβει να εντοπίσουν τα αίτια θανάτου των τριών παιδιών.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: