«Είπε ναι στον Θεό τους τελευταίους μήνες της δύσκολης ζωής του»: Τι αποκαλύπτει ο προσωπικός γιατρός του Κοντομηνά

«Είπε ναι στον Θεό τους τελευταίους μήνες της δύσκολης ζωής του»: Τι αποκαλύπτει ο προσωπικός γιατρός του Κοντομηνά
Advertisement

«Μια μεγάλη προσωπικότητα. Ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, σοφός» ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Έτσι τον περιγράφει ο Δημήτρης Λινός και αποκαλύπτει πως ήταν ο προσωπικός του ιατρός για πολλά χρόνια και ότι είχε στενή σχέση μαζί του, καθώς τον παρακολουθούσε καθημερινά.

Advertisement

Ο γιατρός μιλά για τον ασθενή του, ο οποίος πέθανε σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 83 ετών και γελά νοσταλγικά όταν θυμάται το μεγαλείο του γνωστού επιχειρηματία.

Άντεξε μια σκληρή αρρώστια

«Ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος άντεξε τα τελευταία τρία- τέσσερα χρόνια μία σκληρή αρρώστια και μοναξιά με ηρωισμό και μεγαλείο που τον ανέβασαν ακόμα περισσότερο στα μάτια αυτών που καθημερινά φρόντιζαν την υγεία του είτε ήταν νοσηλευτικό είτε ιατρικό προσωπικό».

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς τους τελευταίους μήνες της ζωής του ταλαιπωρήθηκε πολύ στο νοσοκομείο και φαίνεται πως πολλές φορές στράφηκε στην πίστη για να αντλήσει δύναμη:

Advertisement

«Ξέρω ότι έφυγε και πάει κοντά στον Θεό και τον Χριστό, στον οποίο είπε «ναι» τους τελευταίους μήνες της δύσκολης ζωής του σε αυτόν τον κόσμο», είπε ο γιατρός του μιλώντας στο star.gr.

Συγκινημένος, ο κύριος Λινός μιλά για τον Δημήτρη Κοντομηνά, λέγοντας πως ήταν ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος:

«Είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι πιστεύουν ότι θα συναντηθούν κάποια στιγμή μετά θάνατον θα είναι δίπλα μας με το ίδιο χαμόγελο, την ίδια χάρη και γενναιοδωρία».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: