Οι 3 γυναίκες του ζωδιακού που περνούν από… κόσκινο τον κάθε άντρα

Οι 3 γυναίκες του ζωδιακού που περνούν από… κόσκινο τον κάθε άντρα
Advertisement

Αν έχεις νιώσει ποτέ το συναίσθημα ότι παντού γύρω σου κυκλοφορούν ταιριαστά ζευγάρια, αλλά εσύ δεν έχεις βρει ακόμα αυτόν/ην που σου ταιριάζει, μην ανησυχείς. Δεν είσαι απαραίτητα μίζερος ή ιδιότροπος.

Απλώς, είσαι αρκετά επιλεκτικός σε σχέση με το που θα διοχετεύσεις την ρομαντική ή τη συναισθηματική σου πλευρά. Μάλλον έχεις υψηλά πρότυπα για τον/την μελλοντικό σύντροφό σου και αυτό δεν είναι κακό.

Advertisement

Τα ζώδια που τείνουν να είναι πιο επιλεκτικά στο θέμα των συντρόφων είναι εκείνα που έχουν πολύ ξεκάθαρη εικόνα για το τι χρειάζονται.

Και το να βρουν αυτά που ζητούν σε έναν σύντροφο συνδέεται αυτόματα με την έλξη που θα νιώσουν για εκείνον. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται καν να σκεφτούν να κάνουν έστω απλή γνωριμία με κάποιο άτομο που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους.

Αν όλα αυτά σου ακούγονται οικεία και είσαι ο τύπος που προτιμά να είναι μόνος/η, παρά να ξοδεύει τον χρόνο του με… άσχετα άτομα, είναι πολύ πιθανό να ανήκεις σε ένα από τα ζώδια της λίστας μας, τα οποία έχουν «υψηλές απαιτήσεις» σε θέματα συντρόφων.

Advertisement

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι ο τελειομανής του ζωδιακού. Διατηρεί γενικά ένα πολύ υψηλό επίπεδο στη ζωή και στις δράσεις του και πολλές φορές είναι ο σκληρότερος κριτής του εαυτού του. Δεδομένης λοιπόν της τελειομανίας του, δεν προκαλεί έκπληξη ότι αναμένει από οποιονδήποτε πιθανό σύντροφο το ίδιο υψηλό επίπεδο.

Ένα ζώδιο της γης, όπως η Παρθένος, έχει πολύ ξεκάθαρη και προσγειωμένη άποψη για το τι θέλει από τη ζωή.

Αυτό περιλαμβάνει και το είδος του συντρόφου που θέλει, πράγμα που εξηγεί γιατί έχει την τάση να προχωρά αργά, να παρατηρεί προσεκτικά και να γνωρίζει πρώτα καλά οποιονδήποτε πιστεύει ότι έχει πραγματικά πιθανότητες να φτάσει στην καρδιά του/της.

Advertisement

Από τη στιγμή που θα σιγουρευτεί ότι ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε σχέση, θα βγάλει και μια πιο ήπια και στοργική πλευρά.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει την… εποικοδομητική κριτική, προκειμένου να «βοηθήσει» τον/την σύντροφο της να αναδείξει το ύψιστο των ικανοτήτων του!

Μην παραξενεύεσαι. Αυτό είναι η Παρθένος: διαρκής έρευνα και κριτική για να κατακτήσει κάτι ακόμα καλύτερο, μέχρι να φτάσει στην τελειότητα.

Advertisement

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όπως η Παρθένος, έτσι και ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο της γης που έχει πολύ προσγειωμένη και ρεαλιστική άποψη για το τι θέλει από τη ζωή. Και ναι, αυτό σαφώς επεκτείνεται και στο τι θέλει από μια σχέση.

Ο Αιγόκερως είναι πολύ φιλόδοξο και στοχο-προσηλωμένο άτομο, συχνά σε βάρος του εαυτού του, αφού δίνεται τόσο πολύ στη δουλειά του, που όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα.

Για αυτό χρειάζεται έναν/μια σύντροφο που θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του και παράλληλα δεν θα «παρενοχλεί» τις φιλόδοξες και αναρριχητικές τάσεις του.

Advertisement

Καλό είναι να ξέρεις ότι οι δραματικές καταστάσεις και η ανωριμότητα είναι τα πιο απωθητικά πράγματα για τον Αιγόκερω. Χρειάζεται ένα άτομο που θα μπει στη ζωή του και θα βαδίζουν στον ίδιο δρόμο.

Επίσης, δεν του αρέσει το χάσιμο χρόνου, οπότε δεν βγαίνει διάφορα ραντεβού, ελπίζοντας ότι η τύχη θα βοηθήσει και θα βρει το κατάλληλο ταίρι.

Aπό τη στιγμή που ο Αιγόκερως θα σου ζητήσει ραντεβού, το πιο πιθανό είναι να σε έχει ήδη τσεκάρει, τουλάχιστον στα βασικά!

Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι πολύ ανεξάρτητος, οπότε σπανίως θα νιώσει την πίεση για να κάνει συντροφική σχέση. Όταν είσαι τόσο άνετος και σίγουρος για την παρέα του εαυτού σου, δεν έχεις την ανάγκη να ζευγαρώσεις με κάποιον που δεν ταιριάζει απόλυτα μαζί σου.

Έχει μια μοναδική προσωπικότητα και μπορεί να αποδειχτεί πραγματική πρόκληση το να βρει κάποιον που πραγματικά τον αγγίζει και νιώθει την ανάγκη να τον αγκαλιάσει.

Αυτό εξηγεί το λόγο που μερικές φορές μπορεί να τελειώσει μια πολύ κολλητή σχέση με κάποιον που υπήρξε πολύ φίλος.

Advertisement

Αυτό το «φευγάτο», αέρινο ζώδιο, χρειάζεται ένα άτομο που μπορεί να αντιμετωπίσει την… πιθανή σχέση τους ήρεμα, χωρίς απαιτήσει και βιασύνες.

Ο υποψήφιος σύντροφος ενός Υδροχόου, θα βγει πραγματικά κερδισμένος/η, αν αφήσει το άρωμα του ρομαντισμού και της αγάπης να έρθει με τον δικό του ρυθμό.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: