Σοκάpουν οι μαρτυρίες: «Στην κηδεία το πρόσωπο της Τζωρτζίνας ήταν περασμένο με μέικαπ, παραξενευτήκαμε όλοι»

Σοκάpουν οι μαρτυρίες: «Στην κηδεία το πρόσωπο της Τζωρτζίνας ήταν περασμένο με μέικαπ, παραξενευτήκαμε όλοι»
Advertisement

Μετά την αποκάλυψη που έκανε χθες στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο Θανάσης Κατερινόπουλος, σήμερα στο «Πρωινό», νέα μαρτυρία έρχεται στο προσκήνιο για την άτυχη Τζωρτζίνα.

Συγκεκριμένα υπενθυμίζουμε πως το μεσημέρι της Πέμπτης, ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος δήλωσε:

«Θα κάνω και μια έκκληση στους παλιούς μου συναδέλφους, ας βρουν εκείνο το γραφείο Τελετών στην Πάτρα και ας ρωτήσουν ποιος έφτιαξε εκείνο το παιδί και ποιος πήγε και ενημερώθηκε -κατά πληροφορίες- αν καλύφθηκαν οι μώλωπες που είχε. Δεν αναφέρομαι στο παιδί που είχε εκδορές».

Advertisement

Πάτρα – Τζωρτζίνα: Τι δηλώνει άτομο που βρέθηκε στην κηδεία της 9χρονης

Σήμερα ένα άτομο που παραβρέθηκε στην κηδεία της Τζωρτζίνας μίλησε στο «Πρωινό», όπου δήλωσε πως το μακιγιάζ είχε προκαλέσει αίσθηση εκείνη τη μέρα.

«Στην κηδεία της Τζωρτζίνας έγινε σούσουρο, ανάμεσα σε εμάς που παραβρεθήκαμε γιατί το πρόσωπο του παιδιού ήταν περασμένο με μέικαπ. Όλοι παραξενευτήκαμε. Όταν πλησίασα το παιδί για να το αποχαιρετήσω είδα στο αριστερό του μάγουλο σημάδια. Σαν χτυπήματα».

«Δεν έδωσα τότε μεγάλη σημασία, όμως τώρα με όλα όσα ακούγονται, όλοι εδώ στην Πάτρα το συζητάμε. Γιατί ένα παιδάκι να ήταν βαμμένο;» κατέληξε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: