Ούτε που να την ακούσουν: Τα 3 ζώδια που μισούν την Άνοιξη

Advertisement

Κανένας δεν θα τα κατακρίνει… Άλλωστε ο καθένας έχει δικαίωμα να προτιμά διαφορετική εποχή γιατί είναι πιο πολύ του γούστου του, γιατί του «πηγαίνει» ή γιατί τότε περνάει καλύτερα.

Άνθρωποι είμαστε και ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Δεν θα απολογηθούμε σε κανέναν (χαχαχα). Πάμε να δούμε λοιπόν ποια 3 ζώδια δεν συμπαθούν την Άνοιξη.

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρότι οι Καρκίνοι έχουν γενέθλια το καλοκαίρι και αυτό θα έπρεπε αυτόματα να τους κάνει να λατρέψουν τη συγκεκριμένη εποχή ή την Άνοιξη, μιας και ο καιρός είναι εξίσου καλός και προσφέρεται για πολλά, τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά.

Η αγαπημένη εποχή του Καρκίνου είναι ο χειμώνας. Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, αλλά υπάρχει απάντηση στο «γιατί». Ο χειμώνας είναι η εποχή κατά την οποία ο σπιτόγατος Καρκίνος μπορεί να χαρεί το σπίτι του, τη ζεστασιά και τον.. καναπέ του.

Πρόσθεσε και το καλό φαγητό σε όλα αυτά και έχεις ένα από τα πιο ευτυχισμένα άτομα. Είναι η εποχή που η οικογένεια περνάει περισσότερες ώρες μαζί, μιας και ο καιρός δεν προδιαθέτει κανέναν για να κάνει βόλτες και να… «αλητέψει».

Advertisement

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άλλο ένα ζώδιο που πραγματικά λατρεύει τον χειμώνα και δεν θέλει ούτε να ακούει για την Άνοιξη, είναι ο Σκορπιός. Μπορεί να είναι παιδί του φθινοπώρου, όμως είναι λάτρης του χειμώνα με όλο του το είναι.

Η μέρα είναι μικρότερη και η νύχτα μεγαλύτερη (σημαντικό αυτό μιας και είναι dark ως προσωπικότητα) και γενικότερα υπάρχει μια ατμόσφαιρα πιο cozy και χαλαρωτική. Ειδικά αν σε αυτή προσθέσεις το τζάκι, ταινίες, τα αγαπημένα του πρόσωπα και την… απομόνωσή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ούτε η Παρθένος είναι fan της Άνοιξης. Το αντίθετο μάλιστα, μιας και πολύ πιθανόν μαζί με τα λουλούδια υπάρχουν κι οι αλλεργίες. Η αγαπημένη της εποχή είναι ο χειμώνας γιατί τότε προτιμά να χαλαρώνει, με τον δροσερό αέρα να «χαϊδεύει» το πρόσωπό της.

Advertisement

Της αρέσει αυτό το παγωμένο άγγιγμα και την αναζωογονεί. Επίσης λατρεύει και όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες του χειμώνα, όπως για παράδειγμα το χιόνι και την ησυχία που επικρατεί.

Όσο καλύτερος ο καιρός, τόσο περισσότερος και ο θόρυβος και η κίνηση, ενώ όσο πιο κρύος είναι ο καιρός, τόση περισσότερη ησυχία επικρατεί, αλλά και ηρεμία.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: