Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Λόπεζ: Αγκαλιάζονται τρυφερά σε βίντεο κλιπ, 22 χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία

Advertisement

Tο video clip για το τραγούδι της ομώνυμης ταινίας “Marry Me”, στην οποία και πρωταγωνιστεί, κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες η Jennifer Lopez.

Στα πλάνα φαίνεται η τραγουδίστρια να ετοιμάζεται για εμφανίσεις της, να κάνει πρόβες και να κινείται, όπως κινείται και στην καθημερινότητά της. Σε ορισμένα από αυτά βλέπουμε και τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία, Maluma.

Advertisement

O Maluma, όμως, δεν είναι ο μόνος άντρας που εμφανίζεται στην οπτική αποτύπωση του τραγουδιού. Ο Ben Affleck, o σύντροφος της τραγουδίστριας στην πραγματική ζωή, κάνει επίσης την εμφάνισή του.

Και μπορεί αυτή να γίνεται πολύ διακριτικά, κανένας όμως δεν αμφισβητεί την παρουσία του. Αν, μάλιστα, λάβουμε υπ’ όψιν και το χαμόγελο της pop star όταν την αγκαλιάζει, τότε όλες οι αμφιβολίες διαλύονται.

Το ζευγάρι είναι ξαπλωμένο σε ένα κρεβάτι με τον Ben Affleck να δείχνει μόνο την πλάτη του και την τραγουδίστρια το πρόσωπό της.

Advertisement

Δείτε τους στο video clip (0.48):

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι εμφανίζεται μαζί σε clip τραγουδιού, καθώς πίσω στο 2002, όταν οι δυο τους ετοιμάζονταν για γάμο, ο ηθοποιός είχε λάβει μέρος στο clip του τραγουδιού “Jenny from the block”, μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ηθοποιού.

Οι δυο τους έκτοτε χώρισαν και έκαναν οικογένειες με άλλους ανθρώπους. Ωστόσο, την άνοιξη του 2021 έγιναν ξανά ζευγάρι και μοιάζουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: