«Ο Ντέμης πάντα έτσι ήταν»: Η 1η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή για την σχέση Νικολαΐδη – Παναγοπούλου

Advertisement

Η Δέσποινα Βανδή αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά της, όπως, επίσης, να σχολιάζει τα προσωπικά του πρώην συζύγου της, Ντέμη Νικολαΐδη.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao, η αντίδραση της τραγουδίστριας για τη σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη με τη Κατερίνα Παναγοπούλου ήρθε, αλλά όχι δημοσίως.

Advertisement

Θετικά εκφράστηκε η Δέσποινα Βανδή για τη σχέση του πρώην συζύγου της

Μιλώντας σε στενό οικογενειακό περιβάλλον για τα όσα έγιναν στο δείπνο του Ντέμη Νικολαΐδη και της Κατερίνας Παναγοπούλου, στην Κηφισιά, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, εκφράστηκε με πολύ θετικό τρόπο για το γεγονός πως ο πρώην σύζυγός της αποφάσισε να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

“Ήταν ώρα να συμβεί κι αυτό”, φαίνεται πως υπογράμμισε η Δέσποινα Βανδή, καθώς ο Ντέμης Νικολαΐδης έμεινε πολύ καιρό μόνος του.

Μάλιστα, σχολιάζοντας το γεγονός της διάψευσης από την πλευρά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των όσων συνέβησαν, φαίνεται να είπε στην παρέα της “ο Ντέμης πάντα έτσι ήταν. Δεν ήθελε ποτέ να ξέρει ο κόσμος τι κάνει στην προσωπική του ζωή”.

Advertisement

Η ευχή της Δέσποινας Βανδή για τη σχέση του πρώην συζύγου της

Τέλος, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την Κατερίνα Παναγοπούλου, την οποία θεωρεί πολύ αξιοπρεπή και πολύ σοβαρό άτομο και ευχήθηκε στην παρέα της να είναι ευτυχισμένος ο πρώην άντρας της, με τον οποίο έζησαν έναν πολύ μεγάλο έρωτα και πέρασαν μαζί πολλά από τα σημαντικότερα χρόνια της ζωής τους, ενώ έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά, την 18χρονη Μελίνα και τον 14χρονο Γιώργο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: