«Σφάχτηκαν» on air: Aγριoς καυγάς Χρηστίδου με Κούγια – «Δεν ντρέπεστε λιγάκι;»

«Σφάχτηκαν» on air: Aγριoς καυγάς Χρηστίδου με Κούγια – «Δεν ντρέπεστε λιγάκι;»
Advertisement

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”, σήμερα, Κυριακή, για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην Τζέφ Μοντάνα, προκαλώντας την αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου.

Ειδικότερα, όταν η Σίσσυ Χρηστίδου προσπαθούσε να πει στον Αλέξη Κούγια ότι το θέμα δεν είναι η Τζεφ Μοντάνα, ο ποινικολόγος συνέχιζε να λέει αυτά που εκείνος ήθελε, με αποτέλεσμα οι τόνοι να ανέβουν μεταξύ τους.

Advertisement

Ο έντονος διάλογος του Αλέξη Κούγια και της Σίσσυς Χρηστίδου

Απευθυνόμενη στον Αλέξη Κούγια, η Σίσσυ Χρηστίδου υπογράμμισε «εσείς έχετε βγει στην εκπομπή να καταγγείλετε την Τζεφ; Δεν σας έχουμε ρωτήσει για τη Τζεφ.

Μπορούμε να προχωρήσουμε λίγο την κουβέντα;», με τον ποινικολόγο ν’ απαντάει “δεν ντρέπεστε λιγάκι; Με παρακαλάτε όλη μέρα να βγω στην εκπομπή”.

Ο Αλέξης Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο στη Σίσσυ Χρηστίδου

Όταν η παρουσιάστρια του επεσήμανε “μα, δεν σας είπαμε να μιλήσουμε για τη Τζεφ, για την υπόθεση θέλουμε να μιλήσουμε”, ο χαμός συνεχίστηκε, με τον Αλέξη Κούγια να κλείνει το τηλέφωνο.

«Μας πήρε ενάμιση χρόνο να μας το κλείσει, ήμασταν οι μόνοι που δεν μας το είχε κλείσει. Ας το κλείσει και σε εμάς», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: