«Αuτά που γράψαμε σε 10 μέρες θα τα δούμε μπροστά μας»: Ξέσπασε στον αέρα ο Κουσουλός για τα 3 νεκρά αδέρφια

«Αuτά που γράψαμε σε 10 μέρες θα τα δούμε μπροστά μας»: Ξέσπασε στον αέρα ο Κουσουλός για τα 3 νεκρά αδέρφια
Advertisement

Έξαλλος έγινε στον αέρα της εκπομπής σήμερα ο Πέτρος Κουσουλός με αφορμή τα όσα είπε ο ιατροδικαστής της υπόθεσης των παιδιών στην Πάτρα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο Star, ο Ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης παραδέχθηκε- εμμέσως πλην σαφώς- πως βρέθηκε πνευμονικό οίδημα στην 9χρονη Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη που έφυγε –χρονικά- τελευταίο από τη ζωή.

Advertisement

Η πληροφορία αυτή προκάλεσε την έκρηξη του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού, καθώς υπήρξε διαφορετικό δημοσίευμα από την εφημερίδα «Πελοπόννησος», στο οποίο φερόταν να διαψεύδει το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ» του Κουσουλού.

«Οι συνάδελφοι πήραν αυτήν την πληροφορία, την έβγαλαν όπως θέλουν και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ως διάψευση του έγκυρου ρεπορτάζ της ΜΠΑΜ», ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός.

Εν συνεχεία, ο δημοσιογράφος είπε ότι «όταν τελειώσουν όλα αυτά η εφημερίδα θα ερευνήσει σε βάθος τις αστοχίες των ιατροδικαστών και άλλων που συμμετείχαν στην έρευνα. Κάποιοι όταν τελειώσει όλο αυτό θα πρέπει να πάνε σπίτια τους!».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: