Ο Έλον Μασκ σπάει όλα τα ρεκόρ: Σύντομα θα γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο

Ο Έλον Μασκ σπάει όλα τα ρεκόρ: Σύντομα θα γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο
Advertisement

Μια νέα μελέτη καταδεικνύει ότι ο Έλον Μασκ βρίσκεται σε καλό δρόμο για να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο. Ο 50χρονος επιχειρηματίας είναι αυτή τη στιγμή ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με την εκτιμώμενη περιουσία του να φτάνει τα 263 δισεκατομμύρια δολάρια.

Με μια μέση ετήσια αύξηση της τάξεως του 129%, θα μπορούσε να γίνει τρισεκατομμυριούχος σε μόλις δύο χρόνια. Η μελέτη που διεξήχθη από το approve.com αναφέρει ότι η καθαρή του περιουσία θα μπορούσε να ανέλθει στα 1,38 τρισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2024.

Advertisement

Η μελέτη εξηγεί: «Αναλύσαμε την καθαρή περιουσία των πλουσιότερων 30 ανθρώπων στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes και καταγράψαμε τα δεδομένα των τελευταίων έξι χρόνων από την τρέχουσα κατάταξη μέχρι το 2017. Όλα τα δεδομένα ανακτήθηκαν στις 19/01/2020.

Από αυτούς τους 30, εξαιρέσαμε εκείνους που δεν είχαν παρουσιάσει δεδομένα τουλάχιστον πέντε ετών και ως εκ τούτου δεν είχαν αρκετά στοιχεία για να υπολογίσουμε έναν αξιόπιστο ετήσιο μέσο ρυθμό ανάπτυξης.

Στη συνέχεια, υπολογίσαμε τον μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης % για κάθε μέλος τα τελευταία έξι χρόνια και το υπολογίσαμε για να δώσουμε τα προβλεπόμενα δεδομένα των επόμενων 30 ετών. Από αυτό, προβλέψαμε ποιος θα ήταν ο πρώτος που θα φτάσει στην ιδιότητα του τρισεκατομμυριούχου και σε ποια ηλικία».

Advertisement

Η λίστα με τους κορυφαίους 20 δισεκατομμυριούχους που προβλέπονται να γίνουν τρισεκατομμυριούχοι περιλαμβάνει τον πρόεδρο του Ομίλου Adani, Gautam Adani, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη θέση και πρόκειται να γίνει τρισεκατομμυριούχος το 2025.

Στην τρίτη θέση είναι ο Zhang Yiming, πρόεδρος και ιδρυτής της Beijing ByteDance Technology Co. και αναμένεται να γίνει τρισεκατομμυριούχος το 2026.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: