Σάσα Μπάστα: «Εχασα 12 κιλά στη Φάρμα, έπαθα διάτρηση στομάχου» – Τι είπε για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε

Advertisement

Η Σάσα Μπάστα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για τη συμμετοχή της στη «Φάρμα», το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, καθώς και για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για την επιλογή του μαγιό που φορούσε στο ριάλιτι του ANT1. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων επίσης και στα κιλά που έχασε.

«Στη Φάρμα έχασα 12 κιλά. Είμαι στη φάση που θέλω να πάρω κιλά. Όταν με είδατε να λιποθυμάω έπαθα διάτρηση στομάχου. Είναι πράγματα που δεν τα έχουμε πει. Φοβηθήκαμε. Εκείνο το πρωί, παραπονιόμουν ότι πονάω, πονάω, πονάω…

Advertisement

Έπαιρνα μια πολύ δυνατή αντιβίωση για το δόντι μου και μετά από μέρες και επειδή το φαγητό δεν ήταν τόσο δυνατό, πήγαμε στο νοσοκομείο. Δεν άντεξα. Λιποθύμησα. Στη Φάρμα για να πάρουμε ένα χάπι, έπρεπε να το συζητήσουμε με τους γιατρούς γιατί ήταν πολύ υπερπροστατευτικοί.

Οταν πήγα στο νοσοκομείο, δε μπορούσα να ακουμπήσω ούτε την κοιλιά μου. Φοβόμουν πάρα πολύ. Εκατσα άλλες δύο ημέρες χωρίς να φάω. Κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις και τους ευχαριστώ πολύ.

Δεν μπορούσα να φάω λαχανικά και μετά το πέρασα έτσι, με διατροφή. Ακόμα το στομάχι μου συνεχίζει να μη δέχεται το ιδιαίτερο φαγητό», είπε η Σάσα Μπάστα.

Advertisement

Η Σάσα Μπάστα μίλησε επίσης για την κόρη της, αποκαλύπτοντας ότι της την έχουν ζητήσει για φωτογραφίσεις ρούχων, ενώ ανέφερε ότι η ίδια δεν έχει μετανιώσει για τις σέξι φωτογραφίσεις που έχει κάνει σημειώνοντας ότι έχει αμειφθεί πολύ καλά για αυτές.

Οσο για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για το μαγιό που φόρεσε στη «Φάρμα» είπε: «Με κατέκριναν λες και έκανα κάτι κακό».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: