Αυτά τα ζώδια ψάχνουν για λάθη στους συντρόφους τους

Αυτά τα ζώδια ψάχνουν για λάθη στους συντρόφους τους
Advertisement

Δεν είναι ότι δεν σε αγαπούν ή ότι δεν θέλουν να είναι μαζί σου. Τα ζώδια αυτά που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, έχουν την κακιά συνήθεια να κριτικάρουν το ταίρι τους και κάθε «σφάλμα» ή λάθος που θα ανακαλύψουν να το «χτυπάνε», χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μπορεί να έχεις μια συνήθεια που να τα ενοχλεί. Δεν θα την παραβλέψουν για το καλό της σχέσης σας, αλλά αντιθέτως θα σου την «πουν».

ΛΕΩΝ

Ο Λέων δεν είναι άνθρωπος που θα κρατήσει το στοματάκι του κλειστό. Δεν είναι από τα ζώδια που χαϊδεύουν αφτιά ή που έχουν… τακτ για να στο πούμε απλά.

Αυτό που σκέφτεται, θα το ξεστομίσει και όποιον πάρει ο Χάρος. Δεν το κάνει από κακία, απλά είναι υπερβολικά ειλικρινής ώρες-ώρες και αυτό το κάνει για να σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερος/η.

Έτσι το σκέφτεται. Δεν πιστεύει ότι σε προσβάλλει και αν θιχτείς, θα στραβώσει κι εκείνος που δεν κατάλαβες το πόσο θέλει να σε… βοηθήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όχι ότι δεν την περίμενες την Παρθένο στην σχετική μας λίστα. Κανονικά παίρνει το… στέμμα του/της πιο επικριτικού/ης συντρόφου. Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω… Σε τσεκάρει, σε σκανάρει και μετά βγάζει το πόρισμα με όλα σου τα ελαττώματα.

Και φυσικά απαιτεί από εσένα να συμμορφωθείς και να τα αλλάξεις. Η δική της τελειομανία, περνά και στην σχέση της και κάνει τον/την άλλο/η να αγανακτεί. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αγαπά το ταίρι της. Απλά έτσι είναι ο χαρακτήρας της…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κανείς και τίποτα δεν ξεφεύγει από το «ραντάρ» του Σκορπιού. Όλα τα βλέπει, αλλά έχει έναν συγκεκριμένο λόγο για τον οποίο θα ξεκινήσει να σου «χτυπάει» όλα τα ελαττώματά σου.

Και αυτός δεν είναι άλλος από το να σε κάνει να νιώσεις ανασφαλής, λίγος/η και να μπορεί να σε χειρίζεται εκείνος πιο εύκολα.

Θα προσπαθήσει να σε «ξεκόψει» γενικά από τον κόσμο και να σε έχει μόνο για εκείνον. Διότι ως γνωστόν, ο Σκορπιός θέλει να σε έχει, αλλά και να σε ελέγχει στο 100%.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: