Μητέρα με τα δίδυμα παιδιά της βρέθηκαν νεκροί σε αυτοκίνητο- «Με θολά παράθυρα και έντονη δυσοσμία»

Μητέρα με τα δίδυμα παιδιά της βρέθηκαν νεκροί σε αυτοκίνητο- «Με θολά παράθυρα και έντονη δυσοσμία»
Advertisement

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τους μυστηριώδεις θανάτους μιας μητέρας με τα δίδυμα παιδιά της, που βρέθηκαν νεκροί μέσα σε ένα αυτοκίνητο «με θολά παράθυρα και πολύ άσχημη δυσοσμία».

Τα πτώματα της 35χρονης Andrea Langhorst και των δυο παιδιών της, Olivia και Adam Dryer, 3 ετών, εντόπισαν οι αρχές σε κατάσταση αποσύνθεσης, όταν κλήθηκαν για ένα «ύποπτο όχημα» σταθμευμένο έξω από συγκρότημα πολυκατοικιών της Μελβούρνης.

Advertisement

«Τα παράθυρα είναι όλα θολά και είπαν ότι υπάρχει μια πολύ άσχημη δυσωδία», φέρεται να είπε το άτομο που κάλεσε την αστυνομία, σύμφωνα με το WFTV. «Αλλά, δεν μπορείς να δεις μέσα γιατί τα παράθυρα είναι πολύ θολά».

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πόσο καιρό βρισκόταν η οικογένεια μέσα στο αυτοκίνητο ή πότε πέθαναν.

Οι αρχές αναμένουν τις εκθέσεις νεκροψίας και τις τοξικολογικές εξετάσεις για να προσδιορίσουν εάν μητέρα και παιδιά πέθαναν ταυτόχρονα ή εάν η 35χρονη πέθανε πριν από τα δίδυμα.

Advertisement

Παράλληλα αναζητούν πλάνα από κάμερες παρακολούθησης της περιοχής για να προσδιορίσουν πότε η 35χρονη πάρκαρε το αυτοκίνητο και αν συναντήθηκε με κάποιον μετά.

Ο πατέρας της, Randy Langhorst, υποψιάζεται πως ναρκωτικά ενδέχεται να έπαιξαν ρόλο στον θάνατο της κόρης του, η οποία είχε συλληφθεί αρκετές φορές για ναρκωτικές ουσίες.

«Τα δίδυμα ήταν το καμάρι και η χαρά της. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ίσως… ίσως το αυτοκίνητο ήταν αναμμένο και την πήρε ο ύπνος, ίσως οι αναθυμιάσεις τους κατέβαλαν. Δεν ξέρω», είπε στο Florida Today.

Advertisement

Επιπλέον πρόσθεσε πως δεν είχε μιλήσει με τον κόρη του από τις 11 Μαρτίου και επικοινώνησε την περασμένη εβδομάδα με την αστυνομία για να βοηθήσει στον εντοπισμό της.

«Την ψάχναμε και δεν είχαμε ακούσει νέα της, κάτι ασυνήθιστο για εκείνη. Δεν είχαμε καθημερινή επαφή μαζί της, αλλά είχε περάσει καιρός», σημείωσε.

Περιγράφοντας την κόρη του, την χαρακτήρισε «ελεύθερο πνεύμα, έξυπνη και όμορφη», προσθέτοντας ωστόσο πως «ζούσε τη ζωή στους δικούς της ρυθμούς». «Πρόκειται για τραγωδία», είπε ο πατέρας της.

Όπως εξήγησε στο περιοδικό People, «γνωρίζω ότι βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο, στην ζέστη της Φλόριντα, εδώ και μερικές ημέρες».

Advertisement

«Δεν χρειάστηκε να αναγνωρίσουμε τα πτώματα, το έκανε η αστυνομία με τις φωτογραφίες που δώσαμε. Δεν μπορώ να φανταστώ καν να χρειαζόταν να κάνουμε κάτι τέτοιο η σύζυγός μου ή εγώ».

Η οικογένεια σκοπεύει να αποτεφρώσει την Andrea και τα παιδιά μαζί. «Έτσι θέλουμε να το κάνουμε. Η Andrea ήταν με αυτά τα παιδιά από τότε που γεννήθηκαν, πήγαιναν παντού μαζί της. Θα μας λείψει πολύ», κατέληξε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: