Σάλος με τον Αναδιώτη: Είμαι παραδοσιακός άντρας, η γυναίκα πρέπει να μένει σπίτι. Βρίσκομαι κοντά στον Θεό

Advertisement

Στην εκπομπή “Μαμά-δες” της ΕΡΤ2  έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Αναδιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον «παραδοσιακό» χαρακτήρα του, την πίστη του στον Θεό και την οικογένειά του.

Αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης ανέφερε: «Θεωρώ τον εαυτό μου παραδοσιακό αλλά δεν ξέρω τι είναι το παραδοσιακό για τον άλλον […] Μιλάμε, τώρα, για μια κοινωνία ιδεατή γιατί τα πράγματα πως έρχονται στη ζωή του καθενός είναι περίεργα και για αυτό πρέπει να υπάρχει η αγάπη.

Advertisement

Νομίζω όμως ότι ο άνδρας για να νιώθει αυτός καλά, πρέπει να αφήνει λίγο παραπάνω τη γυναίκα στο σπίτι. Έστω και λίγο για να νιώθει αυτός καλά. Και άμα νιώθει αυτός καλά θα νιώθουν και οι τριγύρω του καλύτερα».

Όσο για την πίστη του στον Θεό, ο Νίκος Αναδιώτης εξήγησε πως ο ίδιος καταβάλλει κάθε προσπάθεια να «βρίσκεται κοντά στα θεία».

«Προσπαθώ να είμαι κοντά στο Θεό. Αν με ρωτήσεις γιατί ζει ένας άνθρωπος, θα πω για να έρθει κοντά στον Θεό, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Ο τρόπος είναι πολύ απλός.

Αν έχεις πάντα σαν κριτήριο, κάθε πράξη σου να είναι αρεστή στον Θεό και όχι στους ανθρώπους, πας καλά. Αν και είναι πολύ δύσκολο», τόνισε ο ηθοποιός.

Advertisement

Τέλος, εξήγησε πώς λύνουν τα προβλήματά του με τη σύζυγό του. «Όλα τα ζητήματα τα οικογενειακά, τα λύνουμε με τον πνευματικό μας.

Ευτυχώς, και η Βασιλική είναι πολύ δεκτική σε αυτό, γιατί ερχόμαστε αρκετές φορές σε μία διαφωνία, στην οποία ο καθένας μπορεί να υπερασπιστεί το δικό του και να μη θέλει να κάνει πίσω.

Χωρίς ένταση βέβαια. Αν δεν μπορούμε να λύσουμε αυτή τη διαφωνία, θα συμβουλευτούμε τον πνευματικό μας και θα δεχτούμε τη δική του άποψη», εξήγησε.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: