Πορτοσάλτε: «Διακοπή ρεύματος για μια ώρα τη μέρα σε όλους τους Έλληνες»

Πορτοσάλτε: «Διακοπή ρεύματος για μια ώρα τη μέρα σε όλους τους Έλληνες»
Advertisement

Ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε επανήλθε στα τηλεοπτικά παράθυρα με νέα δήλωση που προκάλεσε χιλιάδες αντιδράσεις και σχόλια.

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, στην οποία είχε αντιπαράθεση με άλλους συνομιλητές στο πάνελ, ο Πορτοσάλτε υποστήριξε ότι «εάν επιμεριζόμασταν από μία ώρα διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, δεν θα ήταν το ίδιο κόστος…»

Advertisement

Ο Άρης Πορτοσάλτε… ξαναχτύπησε. Μετά την τοποθέτησή του για τους φτωχούς που δεν αποτελούν παραγωγική ομάδα και δεν μετακινούνται όπως «εμείς», άρα δεν έχουν ανάγκη να βάλουν βενζίνη γιατί είναι φτωχοί και δεν έχουν αμάξι αυτοί που παίρνουν μηνιάτικο 500 ευρώ, σήμερα (28/3) βρήκε τη «λύση» και στο ενεργειακό πρόβλημα και στις απανωτές ανατιμήσεις που σφίγγουν θηλειά στον λαιμό των νοικοκυριών.

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, στην οποία είχε αντιπαράθεση με άλλους συνομιλητές στο πάνελ, υποστήριξε ότι «εάν επιμεριζόμασταν από μία ώρα διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, δεν θα ήταν το ίδιο κόστος…».

Συγκεκριμένα, προσκεκλημένοι στην εκπομπή «Σήμερα» ήταν ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου κι ο Χρήστος Γιαννούλης και η κουβέντα πήγε στην φημολογούμενη αισχροκέρδεια των εταιρειών της ενέργειας.

Advertisement

Εκεί λοιπόν ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είπε: «Εάν επιμεριζόμασταν από μία ώρα διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, δεν θα ήταν το ίδιο κόστος» με τον Δημήτρη Οικονόμου να τον ρωτάει αν αυτή είναι η πρότασή του και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδρά λέγοντας «να βάλουμε δελτίο και στο ρεύμα…».

Η κουβέντα «άναψε» και ο Πορτοσάλτε δεν επανήλθε για να ολοκληρώσει τον ειρμό του, ωστόσο, η τοποθέτησή του, για ακόμα μία φορά σήκωσε πολλή κουβέντα.

Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, οι χρήστες του διαδικτύου και δη του Twitter δεν άφησαν την κουβέντα να… πέσει κάτω κι έχουν περάσει… γενεές δεκατέσσερις τον δημοσιογράφο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: