Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζορικό Απρίλιο

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζορικό Απρίλιο
Advertisement

Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης για συγκεκριμένα ζώδια, εγκυμονεί προβλήματα και εμπόδια, που ορισμένα από αυτά είναι αξεπέραστα.

Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς ό,τι ανακύψει, με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Advertisement

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Απρίλιο είναι τα εξής:

ΛΕΩΝ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΤΑΥΡΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Σαν τρελό φορτηγό

Η καμπάνα χτυπά κυρίως για σας του γ’ δεκαημέρου, τουλάχιστον μέχρι να ξεφορτωθείτε τον Άρη από τον Υδροχόο (στις 15) οπότε μάνι-μάνι πάει ο μισός Απρίλιος.

Σαν τρελά φορτηγά, με τα νεύρα σπασμένα, με υπομονή ανύπαρκτη, συμπεριφορές αχαρακτήριστες και με τα προβλήματα να σκάνε από εκεί που δεν τα περιμένετε, όπως όλα δείχνουν, θα σας φύγει το σαγόνι.

Advertisement

Αιφνιδιασμοί, απρόσμενες αλλαγές και ανατροπές δεδομένων στο σπίτι, τις σχέσεις και τα επαγγελματικά σας θα σας βγάλουν τελείως εκτός πορείας. Μετά, πάει στους Ιχθύς, όπου και αναμένεται στην καλύτερη ζήλιες και «παγαποντιές» στα ερωτικά σας αλλά και οικονομικό ξετίναγμα.

Το κερασάκι στην τούρτα σας είναι η Μερική Ηλιακή Έκλειψη, στις 30 του μήνα (έτσι για να σας αποχαιρετήσει με ντόρο) που συνοδεύεται από τον Ουρανό στον Ταύρο, για να μπείτε κι εσείς του β’ δεκαημέρου στο χορό.

Μια γεύση για το ότι τίποτα δε διαρκεί για πάντα θα την πάρετε στις 18, όπως και στις 24, που τα προβλήματα και οι ευθύνες θα αισθάνεστε ότι σας πνίγουν. Η λύση σε όλα αυτά είναι μία: Πάρτε στροφή 180ο, ξετινάξτε τα πάντα και μη σκέφτεστε το μετά. Ό,τι φοβάστε πιο πολύ, προκαλείτε την τύχη σας και στο τέλος δε θα το αποφύγετε!

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΤΟΞΟΤΗΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στη λαδόκολλα

Για πόσο ακόμα θα μένατε στο απυρόβλητο; Έχει ο καιρός γυρίσματα, το λέει και το άσμα, οπότε άπαξ και υποδεχτείτε τον Άρη στους Ιχθύς, εσείς του α’ δεκαημέρου, θα αντιληφθείτε ότι κάλλιστα μπορείτε να περδικλωθείτε και να φάτε τα ωραία σας μουτράκια, από τις παγίδες το οικείο περιβάλλον, τη σχέση ή τη δουλειά σας και να βρεθείτε τυλιγμένοι σε μια κόλλα χαρτί.

Και ποιον να κατηγορήσετε, αφού ο «ένοχος» μπορεί να είναι κάποιος/α που δε σας πάει το μυαλό; Μια σκέψη είναι αυτόν που θα τρέξει πρώτος να σας παρηγορήσει ή σας χαμογελάει με κατανόηση, αλλά και πάλι δεν ορκιζόμαστε.

Εν τω μεταξύ, θα έχετε και βλάβες ή προβλήματα με το σπίτι που θα σας φέρουν σε απόγνωση. Σε εσάς του γ’ δεκαημέρου τα οικονομικά και τα ερωτικά σας θα θιχτούν ανεπανόρθωτα, με την Ροζ Πανσέληνο στο Ζυγό, που -μεταξύ μας- μόνο Ροζ δεν είναι, καθώς δέχεται έντονη επίδραση από τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οπότε να αναμένετε έκτακτα έξοδα, δυσάρεστες εξελίξεις και αισθηματικές χασούρες.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: