3 ζώδια που κινούνται αθόρυβα και χωρίς να δίνουν στόχο

Προτιμούν να δρουν στο παρασκήνιο

3 ζώδια που κινούνται αθόρυβα και χωρίς να δίνουν στόχο
Advertisement

Τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια στο παρασκήνιο, παρά στο προσκήνιο γιατί εκεί μπορούν να δρουν αθόρυβα και χωρίς να δίνουν στόχο.

Δεν τραβούν ποτέ πάνω τους τα φώτα και αποφεύγουν την έκθεση όπως ο διάολος το λιβάνι γιατί δεν μπορούν να λειτουργήσουν ανενόχλητα και να κάνουν όσα θα ήθελαν με επιτυχία. Ποια είναι;

Advertisement

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός λειτουργεί πάντα στο παρασκήνιο. Δεν ανοίγει ποτέ τα χαρτιά του. Δεν μιλάει σε κανέναν και δεν αποκαλύπτει τα σχέδιά του. Και αυτό γιατί τους βλέπει όλους ως εν δυνάμει «εχθρούς» και ότι μπορεί να τον προδώσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ξέρει ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα, αν παραμείνει στην σκιά και αν δεν τραβήξει την προσοχή πάνω του. Είναι σαν τον λύκο, μοναχικός και έτοιμος για επίθεση.

Πάντα καταφέρνει αυτό που θέλει χωρίς ποτέ να δίνει στόχο. Εσύ μαθαίνεις τελευταίος μόνο το αποτέλεσμα. Ποτέ δεν θα ξέρεις τι έχει προηγηθεί…

Advertisement

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο προσγειωμένο που γενικά κοιτάει την δουλειά του και μένει μόνιμα στο παρασκήνιο. Δεν θέλει να τραβά καμία προσοχή, γι’ αυτό και είναι σχετικά απόμακρος, ψυχρός και λιγομίλητος με τους πολλούς.

Δεν αποκαλύπτει τα σχέδιά του. Θέτει στόχους στο μυαλό του και κινεί τα νήματα έτσι ώστε να τους πετύχει, χωρίς όμως ποτέ να προκαλεί. Είναι μεθοδικός και δεν θέλει πολλές φανφάρες.

Το γεγονός ότι λειτουργεί στην σκιά τον βοηθά να πετυχαίνει με μεγαλύτερη ευκολία αυτό που θέλει χωρίς να συναντά εμπόδια.

Advertisement

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς μοιάζει και δεν μοιάζει με τον Σκορπιό ή τον Αιγόκερω που αναφέραμε παραπάνω. Προτιμά να μένει στην σκιά για άλλους λόγους. Τα άλλα δυο ζώδια λειτουργούν μεν στο παρασκήνιο, όχι απαραίτητα για να βλάψουν κάποιον άλλο ή για να ρίξουν πισώπλατες μαχαιριές.

Ο Ιχθύς επιλέγει να είναι χαμηλών τόνων για να τον υποτιμήσεις, να μην του δώσεις την απαραίτητη προσοχή και να μπορέσει να κάνει αυτά που θέλει με πλάγιο τρόπο.

Κινείται στην σκιά, είναι μυστικοπαθής, δεν αποκαλύπτει τα πραγματικά του σχέδια και προσπαθεί να χειριστεί ανθρώπους και καταστάσεις στα κρυφά. Δεν θα αντιμετωπίσει κάποιον ευθέως και πάντα αμολάει μελάνι και θολώνει τα νερά!

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: