«Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι κρύβουν μεταξύ τους» – Τι πιστεύει ο Κατερινόπουλος για Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη

«Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι κρύβουν μεταξύ τους» – Τι πιστεύει ο Κατερινόπουλος για Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη
Advertisement

Για την υπόθεση της Πάτρας και τη στάση των Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη αναφέρθηκε ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο κ. Κατερινόπουλος σχολίασε την πρώτη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψη, κατά την οποία η κατηγορούμενη άφησε αιχμές κατά του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και του πεθερού της. Μάλιστα, δήλωσε πως ο σύζυγός της της είπε στο τηλέφωνο: «Τι θες; Να πάω μέσα εγώ και ο πατέρας μου;».

Advertisement

«Δύο είναι οι εξηγήσεις για αυτό που είπε η Ρούλα. Από την μία μπορεί να το είπε για επικοινωνιακούς λόγους, καθώς είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, και να «πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα”, αφήνοντας όλους τους αστυνομικούς να ψάχνουν.

Από την άλλη, μπορεί να το είπε γιατί μπορεί όντως να υπάρχει κάτι από πίσω και έμεσσα ο Μάνος να απάντησε, όπως απάντησε. Αν είναι το δεύτερο τότε υπάρχει πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε ότι χθες αποκαλύφθηκε πως ο πεθερός της Ρούλας Πισπιρίγκου εργαζόταν σε φαρμακαποθήκη, ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης εργάζεται σε εταιρεία courier που μετέφερε φαρμακευτικά είδη.

Advertisement

«Θα βγάλει στη φόρα αλήθειες»

«Κατά τα λεγόμενα της κυρίας Πισπιρίγκου, ο Μάνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά. Όσο υπήρχαν παιδιά βεβαίως και όφειλε να συνεισφέρει οικονομικά.

Τώρα έχει κάποια υποχρέωση να βρει δουλειά για να βοηθήσει τη Ρούλα; Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά», ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι φοβούνται μεταξύ τους. Για να θυμηθώ την παλιά αστυνομική μου γλώσσα, θα αρχίσει το κελάιδισμα και όχι το τιτίβισμα», είπε στο STAR ο κ. Κατερινόπουλος.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: