Ο Μάνος Δασκαλάκης «αδειάζει» την Πισπιρίγκου: «Αντιλαμβάνομαι την θέση της κατηγορούμενης, δεν έχω κάτι να κρύψω»

Advertisement

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, έκανε ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας στον ANT1 και στην δημοσιογράφο, Λίλιαν Τσουρλή.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας των τριών παιδιών ανέφερε: «Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση.

Advertisement

Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος φοβάται μην μπει φυλακή με τον πατέρα του

Οι δηλώσεις αυτές, έρχονται μετά τα όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου βάζοντας στο κάδρο τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, αλλά και τον πατέρα του και παππού των παιδιών, περιγράφοντας συνομιλία που είχε μαζί του.

Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει στο Star: «Μου λέει μα δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου. Του λέω είσαι με τα καλά σου παιδάκι μου; Έχεις καταλάβει σου λέω που είμαι ;

Advertisement

Έχουνε πέσει όλοι μου λέει να με φάνε, με διώξανε από τη δουλειά.Του λέω σοβαρολογείς; Έχεις καταλάβει του λέω που είμαι; Ναι μου λέει και εγώ τι να κάνω να βάλουν και εμένα και τον πατέρα μου μέσα;»

«Εδώ του είπα αφού θα έρθει Αθήνα να έρθει να με δει. Μου λέει τι λες είσαι με τα καλά σου να περάσω εγώ μπροστά από όλα τα κανάλια να δουν ότι έρχομαι να σε δω και όταν θα έρθω μου λέει για αυτή τη δήλωση όταν θα καταθέσω μου λέει αυτό το πράγμα να ξέρεις μου λέει ότι μετά μου απαγορεύεται να έρχομαι να σε βλέπω όπου και αν είσαι».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: