Περιουσία που ζαλίζει: Το σπίτι που άφησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετά το διαζύγιο και τα τεpάστια έσοδα

Advertisement

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι από τους ανθρώπους που έχει ξεχωρίσει στην τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις υποκριτικές του ικανότητες, αλλά και από την εκπομπή «Στην υγειά μας».

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, παρά την αναγνωσιμότητά του, προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Υπενθυμίζουμε πως ο ίδιος έπειτα από 25 χρόνια έγγαμου βίου πήρε συναινετικό διαζύγιο το 2017 από την τότε σύζυγό του Αθηνά Τσιλύρα.

Advertisement

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το σπίτι που έχασε μετά το διαζύγιό του

Δημοσίευμα ανέφερε πως παρά τις διαφωνίες που υπήρχαν σχετικά με το μοίρασμα της μεγάλης κοινής περιουσίας, ειδικά για το σπίτι στην Βάρκιζα, οι δυο τους αποφάσισαν να μην δημιουργήσουν εντάσεις και να αφήσουν το δικαστήριο να αποφανθεί.

Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό Χάι, «Τα εισοδήματα του Σπύρου Παπαδόπουλου είναι ιδιαίτερα ψηλά γι’ αυτό και με βάση αυτά αποφασίστηκε το ποσό που πρέπει να δίνει στην πρώην σύζυγό του».

Παράλληλα το περιβόητο σπίτι στην Βάρκιζα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποφάσισε να το αφήσει στην πρώην σύζυγο του και να μην πιέσει την κατάσταση. Πρόκειται για ένα νεόδμητο και άκρως εντυπωσιακό σπίτι.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: